• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej choroby to potrafia oslabic czlowieka wiem cos o tym astma do tego alergia, ja mialam problemy z sercem jak bylam mala mialam szczeliny w sercu wiec dziecinstwo mialam ciezkie ale jak trafi sie na dobrego lekarza to da sie zyc a najbardziej sie boje ze nasze dziecko oddziedziczy po mnie alergie

reklama
Dzien dobry:-)

Witam sie z kawka;-). U nas pieknie slonecznie, ale zimno.Dzisiaj sporo rzeczy do zrobienia i zalatwienia, ale damy rade kto jak nie my;-)

Milego dnia:-)

Witam się z rana:)

Limonka
A co, soczek z malin Ci nie pomógł? :-D:cool2: hehe, teraz dużo chorób panuje, więc chyba soczek można sobie wypić...dla smaczku:-pJa prawie sie ogarnęłam, wczoraj ostatnie pranie, ale za to jakie zaległości w prasowaniu...ho ho ho:eek:

Asch
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:):-)

Lux
600zł miesięcznie to już bardzo ładnie brzmi:) a jeszcze jak praca lżejsza to naprawdę fajnie:) Budżet można podreperować:tak:

Anula
Każdej pracy są plusy i minusy:confused2: Fakt :tak: A Twój mąż ma rację, że praca to praca i nie ma kolegów, poza tym może akurat spisałabyś się doskonale i spodobałoby Ci się? Większa odpowiedzialność, większa kasa?:-p
Ile lat ma Twój synek?

Missiis
O żesz cholerstwo, takie coś może spowodować??
Twój lekarz na pewno coś zaradzi, jak nie kijem to batem:cool2:
I trzymam dzisiaj kciuki oczywiście :-)

Migduch
Jeszcze raz dzięki za fotkę:) :tak:

Jazza
Prawie posikałam się jak przeczytałam w Twoim poście:

"Uciekam spac, czekalam jeszcze az mi wlosy WYSCHNA" a ja przeczytałam: WYROSNĄ :rofl2::-D:-):happy: I jeszcze przez 5sek.zastanawiałam się o co kamam:)
Do okulisty czas się wybrać:):-)

Madziolina
Mój w lipcu kończy 3lata, a cały czas wstaje o 6...W weekendy też:( rzadko zaszaleje to śpi do przed 7:cool2: taki jego urok:-D Może Twój podobny???

Luśka
Biedna jesteś z tą astmą:( Współczuje:( :zawstydzona/y:

Jugosława
Korzystasz ze zbliżającej się owulacji? Trzeba ciężko pracować na dziecko:-D:tak:

Karola
Okna pomyte? :cool2:
testujesz dzisiaj???:-)

U nas dziś piękne słonko. rano zimno, ale tak słonecznie, że chce się żyć:) U mnie w końcu @ zawitała, wiec jeszcze jeden m-c i początek maja działamy:)

Dzien dobry ;-)
Edita, poslij troche tej energii do zycia, bo ja padam. Maly mial w nocy goraczke, nawet pedicetamol nie pomagal, kapiel, oklady, majaczyl cos, smial sie nawet przez sen.Wlasnie zasnal, pic nie chce, glutociagiem gili odciagac nie chce, inhalacja, syropy to samo. :confused2: Tez czuje sie beznadziejnie, schorowana, stara I jescze pewnie bezplodna :confused2:

Dziekuje Dziewczyny za pomysly smakolykow. Jestescie Kochane.

Miejcie fajny dzien:* Lece, korzystan z chwili wytchnienia.:happy:

Ostatnia edycja:
Edita wiesz moj ma niecaly rok i spi 20-6 to nie mam sie co dziwic, ze mu wystarczy :-)
Dziewczyny, a ja mam znow od rana takie uczucie w podbrzuszu jak na @ , a jeszcze 6dni- jakby mi ksiazka na brzuchu lezala

Witam się z rana:)

Limonka
A co, soczek z malin Ci nie pomógł? :-D:cool2: hehe, teraz dużo chorób panuje, więc chyba soczek można sobie wypić...dla smaczku:-pJa prawie sie ogarnęłam, wczoraj ostatnie pranie, ale za to jakie zaległości w prasowaniu...ho ho ho:eek:

Edytko, niestety ani soczek, ani syropek z cebulki nie daje rady :-DMalo tego, jescze tak sie madrzylam I chwalilam, ze juz od roku nie chorowalam I Zaraz 2 dni pozniej umieralam :confused2:Zawsze tak jest, trzeba mowic , ze jest beznadziejnie, potem sie dziwia, ze Polacy tak narzekaja. A jesli chodzi o prasowanie, to mam na nie bardzo dobry patent. Nie prasuje wcale ;-) K. mowi, ze mamy styl na "miętusa" :-D

Cześć dziewczyny,

nie mam humoru, bo mi się mąż zbuntował...przecież dziecka sama sobie nie stworzę :(
Wiem, że to może wejść na psychikę, że trzeba w konkretnym czasie się starać, ale tego się nie przeskoczy...
No nic muszę to przełknąć...Jak nie w tym cyklu to w kolejnym...

Udanego dnia wam życzę.

Edytko, niestety ani soczek, ani syropek z cebulki nie daje rady :-DMalo tego, jescze tak sie madrzylam I chwalilam, ze juz od roku nie chorowalam I Zaraz 2 dni pozniej umieralam :confused2:Zawsze tak jest, trzeba mowic , ze jest beznadziejnie, potem sie dziwia, ze Polacy tak narzekaja. A jesli chodzi o prasowanie, to mam na nie bardzo dobry patent. Nie prasuje wcale ;-) K. mowi, ze mamy styl na "miętusa" :-D

dobre styl na mietusa

Witajcie. Mogę do Was dołączyć?
termin @ mam na 6 kwietnia to mój 2 cykl starań po poronieniu. A tak wogóle to będzie już ponad rok odkąd staramy się o drugie dziecko.
Liczę że tym razem i w tym cyklu nasze starania się zakończą sukcesem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry