• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

testy owu wykrywaja ciaze tylko jest sa robione w terminie @ i jesli kreska testowa jest ciemniejsza niz kontrolna. W innym przypadku bym sie nie podniecala ciaza, ale jezeli ktos np chce sobie zaoszczedzic kase to moze najpierw probowac testami owu a pozniej ciazowym;) Chociaz ja wam powiem ze kupowalam test ciazowy po 2,90 zł i kupilam ich od razu kilka bo mi wyszlo na to samo jak bym kupila 2 w aptece;) No i sie nie pomylily;)

reklama
a dla przykladu mi testy ciazowe wykryly ciaze poznym wieczorem i kreska byla bordowa, a inni mowia, zeby nie robic testow wieczorem, no tak, tych przed terminem nie powinno robic sie gdy mocz jest rozcienczony, bo moze nie wyjsc

Julcia
No to dzien pelen wrazen mialas. :-) fajnie ze mecz udany :-) a remoncik hmm posuwa sie posuwa :-D bardziej sie posuwa niz ja i m :-P:-D;-) wy juz macie po? Czy jeszcze bedziecie zmieniac mebelki w kuchni?:-)

Jazza
Uuu wspolczuje zapalenia ucha :-\ i zdrowka zycze! Ja mam chyba zapalenie zatok... cala maska mnie boli... super ze umowa jest :-)

Edita
Nasza jazza to wulkan pozytywnej energii!:-) nie znam drugiej tak pozytywnej i energicznej osoby!!:-) dzieki za zdrowko ;-)

Boze ale produkujecie :-P

Lux
A aktualizujesz ciagle apke bb? Bo ja odkat zaczelam to robie nie mam problemu z forum. Moze juz pytalam jesli tak wybacz ;-) bo ja juz na etapie sklerozy :-)

Karola
Nie musi jej nie byc. Kazda krecha jasniejsza od kontrolnej to negatyw. Moga miec rozne odcienie w zaleznosci od rozcienczenia moczu i pory robienia testu.

Juggoslawa
:* :-)

ASchlee
Ja mam isc na holtera ale sie wybrac nie moge ;-) zobacza co wyjdzie i kciuki trzymam by bylo dobrze :-)

No a ja wlasnie dostalam esa od kina... mimo dwukrotnej antybiotyko terabi jednej 10 dni drugiej 14 dni klebsiella dalej jest... :-( super :-(

Ale skrobiecie :-)

Aschle Rybenko a ja razem z toba widzę pozytywy w tym wszystkim ;-) będzie dobrze ! Obiecuje ;-)

Miss czekam jutro na pozytywne wiesci ;-)

A co do testów ovu to mi na Dzień dzisiejszy ciemniejsze wychodzą a jakos hmm Z 10dc ....

I powiem wam w tajemnicy i akcie lekkiej desperacji pipijam inofolik ...chociaż swego czasu niezle popierdzielil mi cykl .... zobaczymy jak będzie tym razem .... ale na luzie .... niby desperacja ale bardziej lajtowo podejść do tematu nie moge ....

W pracy mexyk .... kierownika nam zwolnil pracuje do końca tygodnia haha ....a mnie pracownicy namawiaja na stanowisko kierownicze ...no ale za duza odpowiedzialnosc ....

Karola
Też czytałam, że testy ovu wykrywaja ciążę ale w terminie@ i kreska testowa musi być ciemniejsza od kontrolnej. Ale jutro u Ciebie może być juz bardzo ciemna ta kreska no i pozytywny ciążowy:) &&&&&

Lux
No to ladna kaska wpłynie wam za niedziele:)

Missiis
A to coś poważnego jest? Ta kleb..cos tam? Szkodzi bobasowi?:(

Migduch
A fotki wklej:) nacieszymy oczy:)

Hejka Dziewczyny!
Edita - ja jestem od ponad tygodnia bez przerwy cierpiaca, najpierw ta grypa zoladkowa + @ a teraz silne przeziebienie + zatoki. K. Tez chory i jeszcze taka madra bylam i mowilam mu , pij soczek z malin... Ta :rofl2: A jak tam u Ciebie Edytko? Jak sie udal wyjazd, ogarnelas juz wszystko?
Lux - moze sprobuj odinstalowac aplikacje I na nowo zainstalowac? Czasem najprostsze sposoby sa najlepsze :-D tak jak wylaczy I wlacz, moze sie naprawi samo:rofl2:
Jugoslawa - dzieki za info Waszego nowego lokum;) a okna odpuszczamy, mamy teraz wazniejsze sprawy Kochana :-D
Julia - dziekuje :) a to Twoj maz tak miesiac w miesiac wyjezdza? Jesli mozesz, zapisz mnie na 12.04 :)

Mialam jeszcze tyle napisac, ale jakas skleroza mnie dopadla, Jestescie bardziej produktywne jak na tamtym watku I ciezko sie odniesc do wszystkich.

a tak z innej beczki, macie moze Jakies pomysly na dania na imprezke rodzinna, salatki, przekaski itp.? Pierwszy raz cos takiego organizuje i troszke sie stresuje, czy sama wszystko ogarne :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry