• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola to nie jest wadliwy test, poczytaj troche o testach owu :) o ich dzialaniu itp po prostu niekiedy jest tak,ze wychodzi blada kreska, bo one tak maja i juz :) no nie idzie tego inaczej wytlumaczyc :)

reklama
Wiem, że głupie pytania zadaje, ale jak do tej pory testy były ok tylko w tym cyklu szaleją i troche mnie to wkurza.. No trudno..
Już nie marudze..

jazza: ooo widzę, że z porzadkami przyszalałaś :) Ja dopiero zacznę ;) Biedna ty z tym zapaleniem ucha :( Mam nadzieję,że szybko cie puści. Gratuluję umowy o pracę kochana ;D No no dajesz czadu na nowym stanowisku :) A z badaniami medycyny pracy to koszmar jest :/ Mnie się kiedyś udało wszystko fuksem załatwić, bo niby wszystkie terminy zajęte do specjalistów, a akurat się okazało, że ludzi pod gabinetem brak :) Skorzystałam i po kilku h miałam komplet wyników :D Trzymaj się kochana :)

missiiss: kochana smutku nie robisz, wręcz przeciwnie :) Trzymaj się :)

julia: co do sukni watpliwosci to pamietam, ze jedna zamawiala na ten cywilny co mial byc, a pozniej zamowila znowu juz na koscielny nowa sukienke. Cos mi sie kojarzy, ze wlasnie pod koniec marca czy w kwietniu miala przyjsc. Moze mi sie cos poprzestawiało :D Super emocje na meczu :) Ty się kochana spróbuj się może zdrzemnąć, bo nam padniesz :) Co to są kulki co córcia chciała?

edita: podoba mi sie twoj scenariusz :D Nawet bardzo! Tulam ;)

karola: witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki...witaminki, witaminki ;) Teraz taki czas, że witaminy potrzebne bardzo. Jak power? Wrócił po witaminkach ? :D

lux: ooo obrotny ten twój chłop :D No i fajnie :) Kaska dodatkowa się przyda :D

U mnie jakoś intensywnie dzień minął...spojrzałam na zegarek a tu prawie 18! Dużo latania dzisiaj miałam. A teraz lecę odebrać zamówione książki :D

No tak nie jest dobrze ale powiedzial ze duzo mi nie powie zebym sie nie denerwowala bo dostalam holter i mam byc spokojna zeby zobaczyc co i jak.Jutro kolejna wizyta i wtedy zadecyduja co dalej.

Wiec dupiato troche no ale co nie bede psioczyc...staram sie cieszyc i doceniac to co mam :)

U mnie sie rozpogodzilo i nawet znosnie jest.Bylam na spacerku troche sie dotlenic i zrelaksowac

karola1507 co do testow owu to tak sie mize zdarzyc ze beda wychodzily blade kreski:) Ale testy owu sa po to, by robic je mniej wiecej wtedy kiedy spodziewasz sie owu a nie przed terminem@;) Ja mam chyba te same testy(z allegro?) i dzieki nim zaciazylam, uwazam ze sa bardzo dobre....i jak byla owulka to kreska testowa byla mega ciemna wiec wiadomo bylo ze zaraz bedzie pik;) Malo tego, testy owu wychodza pozytywne w ciazy, u mnie kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej to samo na tescie ciazowym, jak bedziecie chcialy to moge fotki wrzucic bo jeszcze trzymam te testy;))

reklama
karola1507 co do testow owu to tak sie mize zdarzyc ze beda wychodzily blade kreski:) Ale testy owu sa po to, by robic je mniej wiecej wtedy kiedy spodziewasz sie owu a nie przed terminem@;) Ja mam chyba te same testy(z allegro?) i dzieki nim zaciazylam, uwazam ze sa bardzo dobre....i jak byla owulka to kreska testowa byla mega ciemna wiec wiadomo bylo ze zaraz bedzie pik;) Malo tego, testy owu wychodza pozytywne w ciazy, u mnie kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej to samo na tescie ciazowym, jak bedziecie chcialy to moge fotki wrzucic bo jeszcze trzymam te testy;))
mojej kolezance wlasnie testy owu wykryly ciaze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry