• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Asch
I co się dowiedziałaś??:confused: tak źle? :no::-(

Jugosława
Okna powinny myć się same - szkoda, ze nie mamy tego zagwarantowanego w konstytucji:-p A wiesz, że jak ovu się przesuwa to termin@ też powinien się przesunąć i cykl skrócić-albo wydłużyć?:happy:

Migduch
Wpadaj, wpadaj:) Wysyłaj ciążowe fluidki nam staraczkom:)

Luśka
Remoncik??

reklama
migduch: ja ostatnio jakoś wcześniej wstaje i odpadło mi poranne leniuchowanie z herbatką w łóżku :/ U mnie bez zmian, weszłam teraz w okres płodny, więc zbieram siły ;D

karola: wow ale tryskasz dzisiaj energią :D Wykorzystaj na maksa :D

edita: eh z moimi cyklami to jest tak, że ostatnie były bezowulacyjne, znaczy pęcherzyk ostatnio był i pękł, ale nie było pełnej owu, progesteron niski i tak dalej. Nie wiem co się zdarzy w moim organizmie jak będzie pełna owu. Wszystko się może zdarzyć ;D

Ja już po obiadku. Teraz czas na wyjście po zakupy :) Tylko chwilę odsapnę do jedzeniu ;)

Edzia z miłą chęcią;p
A wiesz, ze przez to wszystko zapomniałam o moim podbrzuszu:) Coś tam się dzieje, tak troszeczke boli, ale jak na bóle przed @ to jeszcze jakies takie słabe ( nic więcej już ni emówie na ich temat, bo jeszcze mi mogą dać popalić;p).

Witajcie kochane:-)

Edita tak szalejemy bez zabezpieczen liczac ze sie uda ;-), pare lat temu bedac w innym zwiazku bylam w ciazy i stracilam ja w 10 tc, mialam wtedy badania, przyczyny wiem jakie byly.Oboje pragniemy dziecka i podchodzimy do staran na luzie, przynajmniej na chwile obecna, wczesniej bardzo sie spinalam, ale to mnie dolowalo, a ja optymistka jestem wiecznie rozesmiana i wiecznie zagoniona w wiecznym ruchu z adhd (niesteierdzonym na papierze hehe) i nie moglam w takiej melanholii. Wiec podejscie na luzie na takiego krejzola jak ja dziala kojaco, a zobacyzmy jak to bedzie, jak jeszcze troche nic nie bedzie to bedziemy wtedy myslec co dalej;-)

Jugoslawa kochana w ten weekend szalenie w kuchni bylo umiarkowane bo piersi z kurczaka, ziemniaczki, pieczarki, a na deser mialam pyszne syryjskie hmm nie wiem jak je nazwac, bo zapakowane jak czekoladki, ale to nie czekoladki, dostalam w prezencie od klienta:-D. Kochana ja juz za porzadki swiateczne powoli sie wzielam, ale narazie zrobilam szafki w kuchni i wiekszosc regalow i narzuty popralam i poduszki;-)

Aschlee u nas tez zimno, sobota byla piekna ciepla, wczoraj slonecznie, ale zimno i dzis jak wychodzilam to tez slonecznie, ale mrozno jak jasny gwint:szok:

Karola1507 trzymam kciuki, aby @ nie przyszla:-)

Anula super, ze babski wieczorek sie udal:-)

Julia ciesze sie, ze meczyk sie udal kochana, uwielbiam mecze na zywo, oj wiem, ze to smutno jak nie mozesz z dzieckiem spedzac tyle czasu ile bys chciala, ale mam nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni:tak:

Madziolina_p witaj:-)

Luska22 witaj:-)

Limonka87 witaj:-)

Missiiss kochana zdrowka zycze ogrom;-)

Migduch witaj:-)

Widze, ze watek znowu zyje, ale sie ciesze:-). Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec, a jeszcze dopadlo mnie zapalenie ucha, nosz kurna:no:, w sobote tylko troche bolalo, ale wczoraj przy dotyku bolalo, wszystko mi spuchlo razem z wezlami chlonnymi, ale dzis juz opuchlizny brak i mniej boli. Nosz kurde ja mam wrazliwe uszy i lapie akie infekcje, a to dziwne bo opatulona chodze jak sierzant normalnie;-). Mam niskie cisnienie. Rano nie dalam rady napisac, bo mialam spotkanie z zarzadem, przechodze na umowe o prace, a z e w Polsce po raz pierwszy to bedzie umowa o prace to musialam sie dzis umowic na badania u lekarza medycyny pracy, bo we srode podpisuje nowa umowe. Kocham nasza sluzbe zdrowia, bo wszedzie albo miejsc brak, a ceny takie jakie tylko chcesz, na szczescie nie ja place za to hehe ale ja musialam zalatwic, jutro ide na te badania. A na stanowiska decyzyjne to jeszcze gorzej wrrr. Uciekam bo szykuje sie do spotkania z klientem

Milego dnia:-)

No to sie wąteczek rozkrreca :-D teraz to ja chyba bede miala pproblem z nadrabianiem ;-)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Kurcze od grudnia jak tylko zaczeli mi podawac te antybiotyki jest tak tragicznie... a dzis moj gin ma odczytac wyniki posiewu. Jak cos wyjdzie to sie chyba zarycze. Dzis juz sie nie zarejestruje a jutro jade do innej gin na to 3 usg czy wszystko z z nia ok bo po goraczce strasznie sie boje co to wyjdzie. Wasze kciuki sie przydadza wiec niesmialo o nie prosze bo sa niezastapione!
Moze ginka cos wymysli na moje zatoki a jak nie to sr po alergologu lub dopiero czwartek bede miala jak isc do lekarza.

Aschlee
Czekam na wiesci! &&& zacisniete!

Nie bede wam tu przeszkadzac bo to watek staraczkowy i nie chce nikomu smutku robic. Ale podczytywac bede :-) i mocno bede kibicowac bo warto! Mi dwa lata zajelo too staranie sie i sie udalo:-) wiec za wszystkie mocne kciuki:-) ole!:-)

Witam

Ja juz w autobusie wracam do domku....zmeczona a corka bardzo chciala na kulki

Madziolina witaj kochana;-)
Zaraz cie wpisze ladnie na liste;-)

Karola &&&& oby nieprzyszla!!!
Rzeczywiscie piekny dzionek jest;-)

Edita to troche zamieszania mialas...
Ja powinnam dzis posprzatac bo wczoraj caly dzien bylam poza domem a dzis jestem padnieta:/
Kochana ja tez bylam pierwszy raz;-) trzeba od czegos zaczac;-)

Luska22 niema sprawy wpisze cie i Witamy;-)
Mnie tez BB uzaleznilo nawet jak sie nie staralam to siedzialam na staraczkach;-)

Limonka witamy;-)
Lista staraczek sie wydluza...fajnie;-)
Zdrowka! Moj M zawsze wybywa na 5 dni wiec pociesz sie ze jestes w lepszej sytuacji;-);-);-)

Jazza zdrowka kochana:*
Swietne wiesci jak mozesz przechodzisz na inna umowe;-)

Miss zaciskam kciuki&&&&&&&

Lux witaj:-D
Miss kochana a ciebie nadal cos trzymie...dobrze ze ten czas szybko leci i za chwile maluda bedzie z Toba;-) jak tam remoncik sie posuwa?

Aschlee kochana a jak wizyta?

Jugoslawa jesli ci chodzi o suknie slubna Watpliwosci to juz dawno przyszla chyba ze chodzi o jakas inna;-)
Tak emocje straszne;-) pomimo tego ze fanka pilki noznej niejestem pod loniec meczu tak sie wkrecilam ze krzyczalam z wszystkimi:-D

Ok kochane, zaraz bede w domku...i znow na wysokie obroty wskocze...mam nadzieje ze uda sie zajrzec wieczorkiem

reklama
Jugosława
No tak...Jak miałaś bezowulacyjne to mogły być inne niż teraz jak masz ovu:) A ja wiem, co się będzie działo...Będzie jajko rosło i czekało na plemnikor Twojego męża:) A dwa tygodnie później II kreski na teście -to się będzie działo!!!:tak:

Jazza
Ty Ty bardzo pozytywną osóbką jesteś :-D:-):happy: Super:) Czyli musi się udać:)
Współczuję tego zapalenia ucha...Teraz taka pogoda, że co druga osoba na coś choruje:( Bakterii i wirusów tyle, że masakra..Chyba słaba zima była, mało wymroziła :no:
No i gratuluję umowy o pracę:) Pani Kierowniczko:-p

Lux
Witaj:)

Missiis
Zaglądaj i wysyłaj fluidki ciążowe:) Zdrówka jeszcze raz życzę:)

Madziolina
To Twój synek jak ja z kwietnia jest:):tak:

Ja zaraz zmywam się do domku:) Może jeszcze uda mi się zajrzeć do Was:)

Julia
Na pewno było fajnie:) duży stadion, tyle ludzi, to i emocje wielkie;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry