Witajcie kochane:-)
Edita tak szalejemy bez zabezpieczen liczac ze sie uda ;-), pare lat temu bedac w innym zwiazku bylam w ciazy i stracilam ja w 10 tc, mialam wtedy badania, przyczyny wiem jakie byly.Oboje pragniemy dziecka i podchodzimy do staran na luzie, przynajmniej na chwile obecna, wczesniej bardzo sie spinalam, ale to mnie dolowalo, a ja optymistka jestem wiecznie rozesmiana i wiecznie zagoniona w wiecznym ruchu z adhd (niesteierdzonym na papierze hehe) i nie moglam w takiej melanholii. Wiec podejscie na luzie na takiego krejzola jak ja dziala kojaco, a zobacyzmy jak to bedzie, jak jeszcze troche nic nie bedzie to bedziemy wtedy myslec co dalej;-)
Jugoslawa kochana w ten weekend szalenie w kuchni bylo umiarkowane bo piersi z kurczaka, ziemniaczki, pieczarki, a na deser mialam pyszne syryjskie hmm nie wiem jak je nazwac, bo zapakowane jak czekoladki, ale to nie czekoladki, dostalam w prezencie od klienta

. Kochana ja juz za porzadki swiateczne powoli sie wzielam, ale narazie zrobilam szafki w kuchni i wiekszosc regalow i narzuty popralam i poduszki;-)
Aschlee u nas tez zimno, sobota byla piekna ciepla, wczoraj slonecznie, ale zimno i dzis jak wychodzilam to tez slonecznie, ale mrozno jak jasny gwint
Karola1507 trzymam kciuki, aby @ nie przyszla:-)
Anula super, ze babski wieczorek sie udal:-)
Julia ciesze sie, ze meczyk sie udal kochana, uwielbiam mecze na zywo, oj wiem, ze to smutno jak nie mozesz z dzieckiem spedzac tyle czasu ile bys chciala, ale mam nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni
Madziolina_p witaj:-)
Luska22 witaj:-)
Limonka87 witaj:-)
Missiiss kochana zdrowka zycze ogrom;-)
Migduch witaj:-)
Widze, ze watek znowu zyje, ale sie ciesze:-). Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec, a jeszcze dopadlo mnie zapalenie ucha, nosz kurna

, w sobote tylko troche bolalo, ale wczoraj przy dotyku bolalo, wszystko mi spuchlo razem z wezlami chlonnymi, ale dzis juz opuchlizny brak i mniej boli. Nosz kurde ja mam wrazliwe uszy i lapie akie infekcje, a to dziwne bo opatulona chodze jak sierzant normalnie;-). Mam niskie cisnienie. Rano nie dalam rady napisac, bo mialam spotkanie z zarzadem, przechodze na umowe o prace, a z e w Polsce po raz pierwszy to bedzie umowa o prace to musialam sie dzis umowic na badania u lekarza medycyny pracy, bo we srode podpisuje nowa umowe. Kocham nasza sluzbe zdrowia, bo wszedzie albo miejsc brak, a ceny takie jakie tylko chcesz, na szczescie nie ja place za to hehe ale ja musialam zalatwic, jutro ide na te badania. A na stanowiska decyzyjne to jeszcze gorzej wrrr. Uciekam bo szykuje sie do spotkania z klientem
Milego dnia:-)