• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola
Też czytałam, że testy ovu wykrywaja ciążę ale w terminie@ i kreska testowa musi być ciemniejsza od kontrolnej. Ale jutro u Ciebie może być juz bardzo ciemna ta kreska no i pozytywny ciążowy:) &&&&&

Lux
No to ladna kaska wpłynie wam za niedziele:)

Missiis
A to coś poważnego jest? Ta kleb..cos tam? Szkodzi bobasowi?:(

Migduch
A fotki wklej:) nacieszymy oczy:)
zalezy ile takich niedziel zrobi :)ale praca na tamtym dziale jest lekka w przeciwieństwie do tego dzialu, gdzie teraz robi :) w skali miesiaca moze przyniesc dodatkowo 600 zl

reklama
Jugoslawa wiesz ze pierwsze slysze o niepelnej owulacji??!!! Musze z ginem pogadac w srode o tym;-)

Lux podaj kochane swoja niechciana @ date!
Mam nadzieje ze uda ci sie swobodnie pisac z telefonu na BB;-)
No to fajnie z praca Tomka;-)

Karola1507 nieznam sie na testach owu:/ moze jak juz trzasnij zwyklego testa w dniu terminu?;-) &&&&

Jugoslawa juz ma te druga sukienke na koscielny;-)
Kulki to potoczna nazwa placu zabaw z kulkami:-D
Nie spalam w dzien jak wstalam o 4 tak dopiero usiadlam po 19....
Jakie ksiazki zamowilas?;-)

Aschlee nadal zaciskam kciuki , mam jednak nadzieje ze tak zle niebedzie!!!
U nas tez nawet ladnie i cieplej sie zrobilo;-)

Miss narazie postoj u nas bo niewiem w co inwestowac, a kuchnia musi sobie poczekav na swoja kolej;-)
Kurde co za Gow...no!!! Tej bakteri!!!

Anula a ja ci powiem ze ja tez pije Inofen;-) bedzie dobrze kochana:****
Hmm napewno nie chcesz twgo stanowiska?;-)

Limonka moj maz juz tak pracuje od paru lat jest kierowca zawodowym...takie uroki;-)
Jutro cie wpisze kochana , podaj ile cykli sie staracie...
Co do dan jutro ci napisze jeden dobry przysmak;-)

Dobranoc kochane

Jula a to na zdrówko ;-)

Wiesz niby człowiek by mial chęć ale ....po 1 . Zarzadzac ludźmi i wydawać im polecenia w momencie kiedy to moi kumple....chociaż mezu to mówi ze w pracy nie ma kolegow ....po 2 duza odpowiedzialnosc .... po 3 praca zapewne non stop chociaz jest i plus taki ze człowiek nie będzie za duzo myślał .... wiadomo kasa fajna .... ale i urzeranie ....i tak można by w kółko .... nie wykluczam ale i nie potwierdzam ....

Lece z psiutkiem .... dobranoc

Edit
No niestety moze bardzo zaszkodzic... od zapalenia pluc po posocznice :-(

Limonka
U mnie niezawodna jest salatka z gyrosem ;-)

Anula
Bo ty na wypowiedzeniu jestes no nie? A moze jednak pani kierowniczko;-)

Julcia
A no gowno. Ale mam nadzieje ze moj doktorek cos wymysli... i ze nie bedzie mnie faszerowal kolejna dawka antybiotyku bo waham sie czy bym sie w ogole zgodzila. :-\

Dobranoc baby i prosze o kciuki na jutro :-)

Miss zlozylam wypowiedzenie ale poprosili zebym zaczekala do końca mc i dopiero podpisza wiec jakby wyblagane i powiedzmy ze poki co nie aktualne ... chociaż przyjść powinni jakbym się zaparla ....
Trzymam kciuki pewnie !

Usypiam mlodego .... ehh ...

Missiiss kochana zostan z nami, bo nie wyobrazam sobie tego watku bez Ciebie, poza tym ajesz nam duzo duzo nadziei i rozweselasz nasz watk od zawsze. No co za wredna bakteria, z kopa jej, kochana będzie dobrze zobaczysz, uszka do gory;-)

Julia mam nadzieje, ze choc troche udalo Ci się odpocząć kochana;-)

Karola ja się nie znam na tych testach, ale jak dziewczyny tak mowia to pewnie maja racje, jestem zwolennikiem zwylych testow ciążowych. Tez dzis sobie dostarcyzlam witaminek w postaci pomarańczy, uwielbiam owoce i warzywa:-)

Lux super, gratulcje dla Twojego mężczyzny, zawze to dodatkowy grosz wpadnie:tak:

Jugoslawa kochana ja mam wrażliwe uszy, a dziwne jest to, ze nosze czapke i tak mnie przewialo, chociaż przyznam się bez bicia, ze raz wyszlam bez czapki, ale na chwile, najwyraźniej wystar;-)czylo, już mniej boli na szczescie i opuchlizna tez mniejsza. Mi tez dzien dzis szybko minal, fajnie jak tak dni mijaja szybko i produktywnie

Aschlee kciuki trzymam kochana za wizyte i żeby wszystko było dobrze ze zdrowiem:tak:

Edita a dziekuje za mile slowa:-)

Anula to działajcie kochana jak kreska ciemnieje. Hmm a odnośnie stanowiska to ja na Twoim miejscu bym pomyślała, tez się balam, a jakos idzie, czasem ciezko z niektórymi ludzmi, aby się do Ciebie przekonali, ale potem widzac efekty zmieniaja zdanie

Limonka kochana jeśli chodzi o przepisyna takie przyjecia to najlepsze sa np parowki w ciescie francuskim, paszteciki z miesem lub szpinakiem, mini kanapeczki z łososiem, jakies ciasteczka, muffiny i na slodko i takie na slono warzywne np., jakies ciasto dobre np. 3 bit, szybkie, proste, a jakie pyszne, a na obiad polecam zupe krem z pomidorow i łososia w sosie koperkowym zapiekanego pod folia, do tego może być ryz i zestaw surowek. Ja często robie swieta u siebie, wiec wszystko usze zrobic, boze narodzenie takie było i teraz Wielkanoc tez u nas, wiec zwieram szyki hehe;-)

Missiiss kochana trzymamy kciuki jutro mega:tak:

Uciekam spac, czekalam jeszcze az mi wlosy wyschna.

Dobranoc:-)

reklama
Hej Kochane, synus juz podniosl na nogi, takze nie spimy. Dziewczyny jeszcze 6 dni do termimu @ . Maz sie nawet wczoraj pytal, kiedy termin 
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac 

U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec  milego dnia!
Chyba, ktoras miala testowac???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry