Edita no z tym wyrastaniem wlosow to musialo brzmiec w glowie nieziemsko, ja z wada wzroku jestem od dziecka i jestem slepa jak krecik, wiec nosze soczewki kontaktowe na codzien plus w domu okulary, bez nich jestem zgubiona hehe, starosc nie radosc. Ale z takimi przejezyczeniami to ubaw po pachy
Jugoslawa nie smutaj kochana, faceci juz tak maja, oni sa z innej planety i zrozumienie ich zajmie nam lata swietlne. A odnosnie staran to nawet jak pragna dziecka to wola nie wiedziec kiedy dni plodne. Moj M pragnie dziecka jak ja i powiedzial mi, ze on nie chce wiedziec kiedy ja mam owu, dni plodne, bo chociaz tego pragnie to ta mysl sprawi, ze mu sie odechce, bo bedzie sie czul jak ogier rozplodowy i wtedy nici z balu haha. Ale ja jestem taka sama, bo nie lubie jak cos musze, boi kiedy ktos mi mowi ze cos trzeba to mi sie wtedy automatycznie odechciewa. Dlatego moj M zyje w blogiej nieswiadomosci kiedy co i jak, potem tylko mu mowie, ze @ jest itd. Faceci sa dla nas niczym mieszkancy innej galaktyki, czyli do odkrycia, ale zrozumiec sie ich nie da, ale w gruncie rzeczy sa bardzo prosci w obsludze, bo maja dwa wlaczniki hahaha. Moj kolega kiedys mi powiedzial : „sluchaj facet jest bardzo prosty i chce dwoch rzeczy, jak widzisz ze nie chce sexu to zrob mu kanapke”.

Tym przeslaniem kieruje sie do dzis
Martaha123 witaj:-)
Luska fajny styl na mietusa haha, ja prasuje, uwielbiam jak wszystko jest gladkie i nieskazitelne hahah ale ja maniak porzadku jestem, pedantka do kwadratu;-)
Karola bede trzymac kciuki aby @ nie przyszla;-)
Ja juz wszystkie badania zrobilam. Powiem tylko jedno dla mnie te badania medycyny pracy to pomylka jest. Okulistka to byla taka wredna babcia jak z czasow inkwizycji i chociaz mowie jej, ze mam regularne badania u okulisty, bo mam wade wzroku od dawna to ona, ze musi mnie zbadac i wyszlo jej to co juz dawno wiedzialam. te przepisy sa beznadziejne...No ale to za mna juz;-)