• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
To podobnie do mnie:)
Szkoda, ze od wiedzy, kiedy mam ovu i nie robi się dziecko, heheeh.
Jak pomyślę, że moje pierwsze to wpadka... Jak ja kurka wodna wpadłam??????:laugh2::-D

Dziewczyny, powiem wam ze ja w ogole uwazam ze beta to szkoda kasy. Bo mozna ja zrobic i owszem, wyjdzie, potem sie ja powtarza zeby sprawdzic przyrost no i fajnie moze byc przyrost....i co przez cala ciaze bedziecie sobie bete robic zeby sprawdzic czy jest ok? Ja w ogole nie robilam bety nigdy...wolalam testowac no i po co sie kłuć;) Poza tym poziom hcg moze nagle spasc, a wiadomo ze przez pierwsze 3 miesiace wszystko sie moze zdarzyc wiec to chyba bez sensu....tak mysle:)

MIgduch, ale bete dziewczyny robią, żeby sprawdzić czy są w ciązy wogóle.. Nie wiem czy ktoś powtarzał ją kiedykolwiek w czasie ciąży?.
Będzie, co ma być.. Mnie ostatnio życie dało takiego kopa w doope, że chyba musze wkońcu nauczyć się cierpliwości..

Edita no z tym wyrastaniem wlosow to musialo brzmiec w glowie nieziemsko, ja z wada wzroku jestem od dziecka i jestem slepa jak krecik, wiec nosze soczewki kontaktowe na codzien plus w domu okulary, bez nich jestem zgubiona hehe, starosc nie radosc. Ale z takimi przejezyczeniami to ubaw po pachy:-D

Jugoslawa nie smutaj kochana, faceci juz tak maja, oni sa z innej planety i zrozumienie ich zajmie nam lata swietlne. A odnosnie staran to nawet jak pragna dziecka to wola nie wiedziec kiedy dni plodne. Moj M pragnie dziecka jak ja i powiedzial mi, ze on nie chce wiedziec kiedy ja mam owu, dni plodne, bo chociaz tego pragnie to ta mysl sprawi, ze mu sie odechce, bo bedzie sie czul jak ogier rozplodowy i wtedy nici z balu haha. Ale ja jestem taka sama, bo nie lubie jak cos musze, boi kiedy ktos mi mowi ze cos trzeba to mi sie wtedy automatycznie odechciewa. Dlatego moj M zyje w blogiej nieswiadomosci kiedy co i jak, potem tylko mu mowie, ze @ jest itd. Faceci sa dla nas niczym mieszkancy innej galaktyki, czyli do odkrycia, ale zrozumiec sie ich nie da, ale w gruncie rzeczy sa bardzo prosci w obsludze, bo maja dwa wlaczniki hahaha. Moj kolega kiedys mi powiedzial : „sluchaj facet jest bardzo prosty i chce dwoch rzeczy, jak widzisz ze nie chce sexu to zrob mu kanapke”. :-DTym przeslaniem kieruje sie do dzis:-D

Martaha123 witaj:-)

Luska fajny styl na mietusa haha, ja prasuje, uwielbiam jak wszystko jest gladkie i nieskazitelne hahah ale ja maniak porzadku jestem, pedantka do kwadratu;-)

Karola bede trzymac kciuki aby @ nie przyszla;-)

Ja juz wszystkie badania zrobilam. Powiem tylko jedno dla mnie te badania medycyny pracy to pomylka jest. Okulistka to byla taka wredna babcia jak z czasow inkwizycji i chociaz mowie jej, ze mam regularne badania u okulisty, bo mam wade wzroku od dawna to ona, ze musi mnie zbadac i wyszlo jej to co juz dawno wiedzialam. te przepisy sa beznadziejne...No ale to za mna juz;-)

reklama
No tak oczywiście, nie ma ostatnio dnia, żeby mnie ostatnio w domu z równowagi nie wyprowadzili. najchętniej to bym ich wszystkich do jednego worka i spakowała i do Wisły wrzuciła.. Święty spokój, bym przynajmniej miała.. Marzy mi się gdzieś uciec, tak zeby nikt nie wiedzial gdzie jestem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry