• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witam się i podaje infoemacje z frontu;)

Jak narazie @ nie ma, ale w nocy brzuch sie odezwał i nie było to fajne. Teraz mnie nie boli, ale ciągle mam uczucie takiego ściskania, między nogami (sorry za dokładność). Musze głupio wyglądać, jak zaciskam uda, bo to mi pomaga;p Troche kłują mnie jajniki, brzuch pewnie znowu zacznie boleć wieczorem. Tylko jedna rzecz mnie dziwi, jestem dziwnie spokojna, mimo, że do końca nie wiadomo czy @ przyjdzie..
A i jeszcze jedno, sprawdzałam sobie szyjke i okropnie rozpulchniona się wydaje. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale jestem przygotowana na @...

Asch, piękna kreska:) Teraz to już tylko kciuki zaciskać musze&&&&&

asch gratuluje : )) witajcie,ja dziś dzionek zabiegany mam póżniej was doczytam,weszłam dopiero do domu i trzeba obiad zrobic...zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce....

Karola
Ale chyba coś już jest na rzeczy, bo Ci się spóznia, nie? Nie miałaś na wczoraj terminu @?:tak: Mówię Ci - kciuki mnie bolą od zaciskania:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fruzka
Żeby chciało mi się często, jak mi się nie chce, to prezydentem USA bym była:) :-D

Dziewczyny, zrobiłam sobie tą metodą Jonasa, co Limonka link wysłała (co Migduch wylicza) i sprawdziłam kiedy niby miałam przy synku tą ovu,................. i wyszło mi, że tą owulację miałam zaraz po @, w 7dc kiedy jestem przekonana. że było bzyku byzku - bo to niepłodne....więc bez powstrzymywania się:) Ale jaja... i niby chłopak wg tej metody, no i jest chłopak...heheheheheee
Dobre:):-D:-):rofl2:

Kurcze, a może zrobić jednak dzisiaj ten test? tylko, że ja przed chwilą kawe wypiłam:/
Aaaa, czacha mi dymi od nadmiernego myślenia..
Co do terminu to miałam we wtorek, ale dałam sobie dwa dni tolerancji, bo nie byłam pewna co do ovu..

Hejoo baby :) ja od piatej rano na nogach,od 11-tej juz w pracy, rano na zakupach bylam, jutro tez jade no i w niedziele tez, bo niestety przez te zmiany nie ogarne wszystkiego w jeden dzien :no:

A ja Wam powiem, ze u mnie raczej tez nic, bo jak wrocilam z malym ze spaceru to zauwazylam takie brazowe plamienie, brzuch cmi caly czas jak na @ . Do @ 4 dni, ale coz... Zobaczymy 

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry