• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
jazza: o rety, to ten brytyjczyk musi się czuć u nas osaczony przez urzędy :D A zus to zapamięta na zawsze ;D

aschlee: no jest nadzieja ;) &&&&&&&&&&

edita: mierzę rano zanim wstanę, no oprócz dzisiejszego dnia, bo się zapomniałam :| Kochana, dokładnie rozumiem co masz na myśli z tym, że się nie trzeba starać. Miałam podobnie w tych cyklach co sie okazywało, że nie ma pęcherzyka :) Coś w tym jest, że stres i emocje nagle opadają i człowiek dostaje wiatru w żagle :)

karola: tak na prawdę to wszystko sie może zdarzyć...a takie objawy to są i to i tu, więc &&&&&&&&&&&& nadal mam zaciśnięte. I dobrze, że spokojna jesteś :) Szkoda tylko, że brzuh boli :/ Może jak ściskasz uda to ci się mieśnie gdzieś tam rozluźniają albo coś, dlatego ta ulga. A co do testu - to pewnie ;D Jak miałaś 27 dniowe, a dzisiaj 29 dzień to nadzieja wzrasta :) Kawa chyba nic nie szkodzi :) &&&&&& za ten test :D

fruzka: o a co masz na obiadek? Ja dzisiaj kasza gryczana, buraczki i sosik ;)

lux: oj to czeka cię pracowity czas...ale dasz radę ;) jaką sukienkę kupiłaś? I niezła akcja z tą wylaną kawą ;)

madziolina: to może być różnie z tym brązowym plamieniem. Może za mało progesteronu? Może implantacja? Wszystko pewnie możliwe. I tak trzymam kciuki :)

julia: zastanowię się nad tym myciem okien :P No tak, to spędzasz z córcią dużo czasu. Niedługo też te zakupy :) Nooo cykle 40 dniowe to jednak kiepsko, bo w roku wychodzi ich znacznie mniej niż jakby mieć 28 dniowe...

missiiss: doły na końcu ciąży to częste niestety są :( Kochana, niedługo już będzie po :) Tulam. A jak sie czujesz fizycznie? Lenka się rozpycha w brzuszku? ;)

A mnie dzisiaj się kręci w głowe :/ Nie wiem, może to od pogody? Wracałam do domu i nagle poczułam, że idę zygzakiem i zakręcił mi się chodnik. Musiałam posiedzieć trochę i napiłam się wody. Eh, może ciśnienie za niskie, albo coś :/

Missiis
Na pewno masz rację z tą tempką:)
A dołki w ciąży się zdarzają, w końcu burza hormonów w Tobie szaleje...No i chciałabyś już zobaczyć swojego Maleństwo..ALe bliżej niż dalej jesteś:)

Madzia
A ostatnio plamiłaś dzień wcześniej czy dwa? Kiedy ovu miałaś?
Ciężko wyrokować, trzymam kciuki, żeby to nie @ tylko implantacja:tak:

Jugosława
Mi też przydarzają się zawroty, z reguły w II fazie cyklu, ale ja jestem niskociśnieniowiec... Potrafię mieć to pierwsze poniżej 100:szok: Koło 90... Więc u mnie kawa wskazana plus żeby ktoś jeszcze mi ciśnienie podniósł pracy i jest git i majonez:)

Karola
Czekamy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry