Aschlee kochana pieknie, ja tez widze:-):-)
Edita ja tez kocham buty, u mnie kroluje kolor czarny znowu. A moj pingwinek dasje czadu codziennie wywija i tanczy

. A odnosnie tewgo filmu to chyba wiem, ktory to hehe. No ja zawsze w kazdym miesiacu przeznaczam sobie budzet na takie wydatki, a promocje kusza wolaja i niestety zawsze jak sa promocje to sie znajduje mase fajnych rzeczy. Przerwa w staraniach, a raczej ograniczenie myslenia o tym i pojscie na luz zawsze pomaga, wiem cos o tym. Humory takie radosne to i ja miewam, a wtedy to mnie nikt z moim cietym jezykiem nie zatrzyma haha.
Karola u Ciebie brzmi obiecujaco;-)
Lux wiem cos o zabieganiu niestety, dlatego nawet mojego tate zaangazowalam w zakupy swiateczne, aby wszystko bylo git. Heheh ja tez mam taka gracje, ze o wszystko zahaczam i przewalam, ale masz racje sama sobie winna, ze za pelno nalala. Ale ja tez dzis zakrecona, z autobusu zapomnialam mojej ukochanej czapki, no w morde no, uwielbiam ja i zapomnialam, ale nie dalam za wygrana i dzownilam do linii autobusowych i poruszylam niebo i ziemie i w koncu dali mi do telefonu kierowce i sprawdzil i czapka sie znalazla normalnie tancze ze szczescia, jutre bede ja miala z powrotem.
Madziolinka oby to byl falszywy alarm i oby @ nie przyszla
Martaha bede trzyma za owocne wykorzystanie owu;-)
Julia aaaa wlasnie od dzis h&m online jest, znowu tancze, w domu w olnej chwili popatrze co tam jest, bo jak poromocje to bedzie sie cieszyc jak glupi do sera. Smacznego obiadku i odpocznij troszke:-)
Missiiss kochana nie smutaj, bedzie dobrze bo ja tak mowie ;-)
Jugoslawa oj kochana chyba cisnienie wariuje, bo wiele osob narzeka na takie otepienie i zmeczenie ze szok, a ten Brytyjczyk to Polske zapamieta na bank
Ja tez jestem niskocisnieniowiec ehhh
Pogoda nam sie popsula, bo reaz mzy raz nie