• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Aschlee kochana pieknie, ja tez widze:-):-)

Edita ja tez kocham buty, u mnie kroluje kolor czarny znowu. A moj pingwinek dasje czadu codziennie wywija i tanczy:-D. A odnosnie tewgo filmu to chyba wiem, ktory to hehe. No ja zawsze w kazdym miesiacu przeznaczam sobie budzet na takie wydatki, a promocje kusza wolaja i niestety zawsze jak sa promocje to sie znajduje mase fajnych rzeczy. Przerwa w staraniach, a raczej ograniczenie myslenia o tym i pojscie na luz zawsze pomaga, wiem cos o tym. Humory takie radosne to i ja miewam, a wtedy to mnie nikt z moim cietym jezykiem nie zatrzyma haha.:-D

Karola u Ciebie brzmi obiecujaco;-)

Lux wiem cos o zabieganiu niestety, dlatego nawet mojego tate zaangazowalam w zakupy swiateczne, aby wszystko bylo git. Heheh ja tez mam taka gracje, ze o wszystko zahaczam i przewalam, ale masz racje sama sobie winna, ze za pelno nalala. Ale ja tez dzis zakrecona, z autobusu zapomnialam mojej ukochanej czapki, no w morde no, uwielbiam ja i zapomnialam, ale nie dalam za wygrana i dzownilam do linii autobusowych i poruszylam niebo i ziemie i w koncu dali mi do telefonu kierowce i sprawdzil i czapka sie znalazla normalnie tancze ze szczescia, jutre bede ja miala z powrotem.:-D

Madziolinka oby to byl falszywy alarm i oby @ nie przyszla :tak:

Martaha bede trzyma za owocne wykorzystanie owu;-)

Julia aaaa wlasnie od dzis h&m online jest, znowu tancze, w domu w olnej chwili popatrze co tam jest, bo jak poromocje to bedzie sie cieszyc jak glupi do sera. Smacznego obiadku i odpocznij troszke:-)

Missiiss kochana nie smutaj, bedzie dobrze bo ja tak mowie ;-)

Jugoslawa oj kochana chyba cisnienie wariuje, bo wiele osob narzeka na takie otepienie i zmeczenie ze szok, a ten Brytyjczyk to Polske zapamieta na bank:-D

Ja tez jestem niskocisnieniowiec ehhh

Pogoda nam sie popsula, bo reaz mzy raz nie:crazy:
moj kiedys zostawil klucze w autobusie zakladowym i musialam gonic autobus, dobrze sie skladalo,bo sama pracowalam w tej firmie i wiedzialam jak on miastem jedzie i gdzie ma baze, bylam akurat w miescie gdy osiol zadzwonil i biegiem trasa autobusu jechalam i znalazlam go w centrum, jechalam za nim az do bazy,dojechalam i bieglam jak glupia by zdazyc nim kierowca wyjdzie, ale klucze odzyskalam :-D kierowca nawet pomagal mi ich szukac

reklama
Zacytuje, pewną piosenke "ja wiedziałam, ze tak będzie";p

Jedna krecha jak talala,a drugiej brak:/ Widać czarno na białym... Pociesza mnie fakt, że @ narazie nie ma;p Chociaż moja podświadomość chce coś tam zobaczyć i wmawia mi cień cienia cienia;p

Przepraszam, że trzymałam Was w niepewności, ale musiałam się odstresować, bo w międzyczasie w domu doszło do karczemnej awantury, a na stres najlepsza jest praca i poszłam się wyżyć na drzewie. Układałam pocięte kawałki do piwnicy:)

Zacytuje, pewną piosenke "ja wiedziałam, ze tak będzie";p

Jedna krecha jak talala,a drugiej brak:/ Widać czarno na białym... Pociesza mnie fakt, że @ narazie nie ma;p Chociaż moja podświadomość chce coś tam zobaczyć i wmawia mi cień cienia cienia;p

Przepraszam, że trzymałam Was w niepewności, ale musiałam się odstresować, bo w międzyczasie w domu doszło do karczemnej awantury, a na stres najlepsza jest praca i poszłam się wyżyć na drzewie. Układałam pocięte kawałki do piwnicy:)
buuuu :no:

karola kolejna @ blizej bobaska a teraz hulaj dusza i do przodu damy rady karola kto jak nie my silne babki jestesmy☺ a mnie czeka koronka na zeba wydatek 500 zeta no nic musze dac rade jakos

Anulcia
A czemu zawieszone?? Twoj chlop nie chce sie przebadac? Z nimi to tak zawsze ... boja sie o zabicie swojej meskosci chyba. A my to sie badamy w Zdluz i w szerz. Nawrt przy jakiejs wizycie jak szlam na fotel do mojeho gina to mu mowilam wie pan co my kobiety to mamy przekichane a on tak patrzy i moei "no, to fakt" i sie usmiechnal. No takze juz nawet lekarz to potwierdzil hehe;-)
Ok ide na ten porod u ciebie ale pod warunkiem ze mi cesarke zrobisz bo tak jak wspominalam jak ktos mnie bedzie chcia do sna zmusic to ja uciekam chocby nawet w tej koszuli szpitalnej z rozpierdakiem z tylu :-P

Fruzka
Co ci nie chcialo staco_O:-D;-):-P
Mmm frtyyy:-)

Jugoslawa
Tak walnij sobie kawke mi ciut lepiej. Usiadlam z mama przy stole mlody sie klockami bawi a my poplotkoealysmy troche przy kawce. No z wiekiem baaardzo duzo sie zmienia nirstety na minus. Ja tez nigdy tak nie reagowalam ale w 9gole teraz tstatnio cxesto te spadki cisnienia sa... co do teho bolu to ppwoem ci ze kurcze juz noe wiem czy to od zatok cxy od szczeki. Bo jak dmucham noc a dmucham juz od hoho srednio dwa razy na minute to napinam smiesznie tzczeke i moze od tego? Bo ogolnoe czolo i pod policzkami i przy oczach juz mnie nir boli tylko ta jedna strona i ciut zachodzi na policzek ale nie tak mocno. Chyba musze zaczac rechotac bo z kumania to juz nic nie bedzie bo ja nic nie kumam :-D

Jazza
A no jak ty ta tak mowisz ...;-):-D no u mnie all day siapi ... ale w nocy ma byc 7 stopni a dzis bylo 10 o_O ZWariowana pogoda.

Karolcia
Ale pamoetaj poki wredoty nie ma to zawsze tam moze sie cos pojawc :tak::-) takze ja w dalszm ciagu kciuki trzymam o!

No dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie, ale nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale ja chce wierzyć, że to to.. Normalnie nie dopuszczam do sibie innej myśli. Podejrzewam, że jeśli @ przyjdzie, skończy sie to do mnie wielką rozpaczą, ale to będzie jeden dzień dołka, a potem miałam zrobić sobie miesiąc przerwy, żeby termin ewentualnego porodu nie przypadł na koniec roku, ale mój luby powiedział zdecydowane "nie" przerwom w strarankach. A skoro on taki zdeterminowany, no to nie będe studzić jego zapału. Trzeba kuć żelazo póki gorące.

A narazie spokój, podbrzusze nie boli. Jutro kupie test i zrobie go w sobote albo niedziele. No wtedy to już musi coś być:)

reklama
No dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie, ale nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale ja chce wierzyć, że to to.. Normalnie nie dopuszczam do sibie innej myśli. Podejrzewam, że jeśli @ przyjdzie, skończy sie to do mnie wielką rozpaczą, ale to będzie jeden dzień dołka, a potem miałam zrobić sobie miesiąc przerwy, żeby termin ewentualnego porodu nie przypadł na koniec roku, ale mój luby powiedział zdecydowane "nie" przerwom w strarankach. A skoro on taki zdeterminowany, no to nie będe studzić jego zapału. Trzeba kuć żelazo póki gorące.

A narazie spokój, podbrzusze nie boli. Jutro kupie test i zrobie go w sobote albo niedziele. No wtedy to już musi coś być:)
a pewnie wykorzystuj go do skutku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry