Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja ogolnie to przed owu dopiero jestem :-)Czekam na mlodego zaraz zajecia konczy ....
Aschle fotka cos mi się nie otwiwra ale ty wiesz kochana czego ci życzę ;-) a powiedz jak się czujesz?
Karola noo w takim napięciu przegladalam strony a ty milczysz .... ;-) a wiec jaki wynik ...?
Lux a właśnie ja to nie wiem dlaczego ale wyobrazam sobie ciebie od zawsze w blondzie .... a jak twoj cykl ? Czy ty nie powinnas testowanka zapodac ?
Jula no ja tez jestem ciekawa jak to będzie bo ja bez niczego jak w zegarku
... a teraz się zobaczy ....
Mi to sie jakoś tak mysli ze to moj stary musi się zbadac ... zresztą mu powuedzialam ... i nie bede naciskala i prosila .... wystarczy raz ....Swoją drogą jakoś dociera do mnie ze moja szansa na dzidziulka jest hmm " zawieszona" i nie wiadomo czy sie pojawi .... pije ten inofolik ale ja naprawdę juz się nie nakrecam .....
Miss nie smutaj sie .... ja ci moge odebrac poród ;-) nawet chatę sterylnie wypucujemy ;-) tule ....a brzucho to masz bombastyczny ! Arbuzik jak ta lala .... i co Lenka zostaje Lenka ?
Maratha ja tez w tyle od rana ... a w pracy to juz przeszlam sama siebie .... ale wszystko zwalam na padajacy deszcz ....
Dobrze ze jutro piątek ;-)
Oooo dzwonek .... później do kończę
ja strasznie ta pogode przechodzeale was ciężko nadrobićwy też tak odczuwacie tą bezsensowna pogode?rano cieplo,teraz wieje i pada.a ja na stojąco spie bleeee.a jeszcze cyce tak bola mam wrażenie że zaraz zrobią bummmm

. A odnosnie tewgo filmu to chyba wiem, ktory to hehe. No ja zawsze w kazdym miesiacu przeznaczam sobie budzet na takie wydatki, a promocje kusza wolaja i niestety zawsze jak sa promocje to sie znajduje mase fajnych rzeczy. Przerwa w staraniach, a raczej ograniczenie myslenia o tym i pojscie na luz zawsze pomaga, wiem cos o tym. Humory takie radosne to i ja miewam, a wtedy to mnie nikt z moim cietym jezykiem nie zatrzyma haha.