• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Osz ta karola nas w niepewnosci trzyma niedobra no ;-) &&&&& zacisniete mocno!!:-)

Jugoslawa
Fizycznie ok gdyby nie ten bol po prawej str gęby i dzisiaj mama jak chodze klucia w szyjce gdzie pewnie przy szwie. Wlasnie pewnie dlatego ze mloda sie rozpycha ;-) chociaz ona jakos poprzecznie ulozona . Co do krecenia w glowie mam to samo :-\ wgl ma byc znoe spadek cisnirnia na weekend bbbrrr pewnie beda bole glowy i bedziemy chodzic jak niedorzniete kuraki ;-)

Edita
No wiem ze sie zdarzaja alr o dziwo humory mnie ominely ;-) tzn mojego mezula bo chyba by ocipial ze mna :-P noe dosc ze ma remont na glowie to jeszcze zrzedzaca kobite pod dachem. Chyba by mnie wtrdy zamorowal gdzies tam przy okazji :-P ja tez niskocisnieniowoec z reguly mam 80:60 a zdarzaly sie i 75:55. Ale to najczesciej jak mo slabo bylo. Ale glownie tez nie przekracxam stowki:-)

Boze niech ktos mnie walnie w druga str łba zakutego moze mnie ta prawa str przestanie bolec i zaczne myslec racjonalnie o_O

Czekam na mlodego zaraz zajecia konczy ....

Aschle fotka cos mi się nie otwiwra ale ty wiesz kochana czego ci życzę ;-) a powiedz jak się czujesz?

Karola noo w takim napięciu przegladalam strony a ty milczysz .... ;-) a wiec jaki wynik ...?

Lux a właśnie ja to nie wiem dlaczego ale wyobrazam sobie ciebie od zawsze w blondzie .... a jak twoj cykl ? Czy ty nie powinnas testowanka zapodac ?

Jula no ja tez jestem ciekawa jak to będzie bo ja bez niczego jak w zegarku
... a teraz się zobaczy ....
Mi to sie jakoś tak mysli ze to moj stary musi się zbadac ... zresztą mu powuedzialam ... i nie bede naciskala i prosila .... wystarczy raz ....Swoją drogą jakoś dociera do mnie ze moja szansa na dzidziulka jest hmm " zawieszona" i nie wiadomo czy sie pojawi .... pije ten inofolik ale ja naprawdę juz się nie nakrecam .....

Miss nie smutaj sie .... ja ci moge odebrac poród ;-) nawet chatę sterylnie wypucujemy ;-) tule ....a brzucho to masz bombastyczny ! Arbuzik jak ta lala .... i co Lenka zostaje Lenka ?

Maratha ja tez w tyle od rana ... a w pracy to juz przeszlam sama siebie .... ale wszystko zwalam na padajacy deszcz ....
Dobrze ze jutro piątek ;-)

Oooo dzwonek .... później do kończę

ale was ciężko nadrobić :) wy też tak odczuwacie tą bezsensowna pogode?rano cieplo,teraz wieje i pada.a ja na stojąco spie bleeee.a jeszcze cyce tak bola mam wrażenie że zaraz zrobią bummmm

Czekam na mlodego zaraz zajecia konczy ....

Aschle fotka cos mi się nie otwiwra ale ty wiesz kochana czego ci życzę ;-) a powiedz jak się czujesz?

Karola noo w takim napięciu przegladalam strony a ty milczysz .... ;-) a wiec jaki wynik ...?

Lux a właśnie ja to nie wiem dlaczego ale wyobrazam sobie ciebie od zawsze w blondzie .... a jak twoj cykl ? Czy ty nie powinnas testowanka zapodac ?

Jula no ja tez jestem ciekawa jak to będzie bo ja bez niczego jak w zegarku
... a teraz się zobaczy ....
Mi to sie jakoś tak mysli ze to moj stary musi się zbadac ... zresztą mu powuedzialam ... i nie bede naciskala i prosila .... wystarczy raz ....Swoją drogą jakoś dociera do mnie ze moja szansa na dzidziulka jest hmm " zawieszona" i nie wiadomo czy sie pojawi .... pije ten inofolik ale ja naprawdę juz się nie nakrecam .....

Miss nie smutaj sie .... ja ci moge odebrac poród ;-) nawet chatę sterylnie wypucujemy ;-) tule ....a brzucho to masz bombastyczny ! Arbuzik jak ta lala .... i co Lenka zostaje Lenka ?

Maratha ja tez w tyle od rana ... a w pracy to juz przeszlam sama siebie .... ale wszystko zwalam na padajacy deszcz ....
Dobrze ze jutro piątek ;-)

Oooo dzwonek .... później do kończę
ja ogolnie to przed owu dopiero jestem :-)

ja mam niskie ciśnienie i mimo 3 kawek spie...a na obiad rosół zrobiłam nie chciało mi stać i myśleć :) a już na jutro młody zaspiewał sobie miesko i frytki...a że niejadek paskudny to rzecz jasna zrobie mu to co chce

edita: może i ja się napiję kawy...bo to kiepska sprawa jak takie zawroty głowy są jak człowiek ulicą idzie :/ Zresztą, gdziekolwiek jest to nie za dobrze. Ja mam tak jakby początek II fazy, bo 14 dzień, a moje cykle 27 dniowe. Przestraszyłam się i pierwsze co pomyślałam to to, że mam guza i muszę tomografię zrobić :| Chyba przestanę oglądać medyczne seriale :P

missiiss: kłucia w szyjce pewnie będą coraz częściej im bliżej rozwiązania :/ Musisz wytrzymać, już zdecydowanie bliżej rozwiązania :) A ten spadek ciśnienia to jakiś koszmar :/ Dawno tak nie odczuwałam zmian :/ Bardziej zwykle senna byłam...no ale z wiekiem dużo się zmienia :D:D:D A probowałaś sobie jakoś rozgrzać tą bolącą stronę? Bo jak rozumiem to od zatok?

anula: ponoć najlepiej jest jak się zaczyna starać, żeby w miarę szybko zbadać nasienie partnera...no ale z tym to różnie bywa :/ Zresztą to też ciężkie do ogarnięcia, bo różnie może być...znam pary co miały kryzys po tym jak się już okazało po której stronie leży "wina" :( W ogóle to ciężki temat :/

fruzka: oj pogoda daje w kość :/ Rosołek dobra rzecz ;D O frytki też bym zjadła :D

reklama
Aschlee kochana pieknie, ja tez widze:-):-)

Edita ja tez kocham buty, u mnie kroluje kolor czarny znowu. A moj pingwinek dasje czadu codziennie wywija i tanczy:-D. A odnosnie tewgo filmu to chyba wiem, ktory to hehe. No ja zawsze w kazdym miesiacu przeznaczam sobie budzet na takie wydatki, a promocje kusza wolaja i niestety zawsze jak sa promocje to sie znajduje mase fajnych rzeczy. Przerwa w staraniach, a raczej ograniczenie myslenia o tym i pojscie na luz zawsze pomaga, wiem cos o tym. Humory takie radosne to i ja miewam, a wtedy to mnie nikt z moim cietym jezykiem nie zatrzyma haha.:-D

Karola u Ciebie brzmi obiecujaco;-)

Lux wiem cos o zabieganiu niestety, dlatego nawet mojego tate zaangazowalam w zakupy swiateczne, aby wszystko bylo git. Heheh ja tez mam taka gracje, ze o wszystko zahaczam i przewalam, ale masz racje sama sobie winna, ze za pelno nalala. Ale ja tez dzis zakrecona, z autobusu zapomnialam mojej ukochanej czapki, no w morde no, uwielbiam ja i zapomnialam, ale nie dalam za wygrana i dzownilam do linii autobusowych i poruszylam niebo i ziemie i w koncu dali mi do telefonu kierowce i sprawdzil i czapka sie znalazla normalnie tancze ze szczescia, jutre bede ja miala z powrotem.:-D

Madziolinka oby to byl falszywy alarm i oby @ nie przyszla :tak:

Martaha bede trzyma za owocne wykorzystanie owu;-)

Julia aaaa wlasnie od dzis h&m online jest, znowu tancze, w domu w olnej chwili popatrze co tam jest, bo jak poromocje to bedzie sie cieszyc jak glupi do sera. Smacznego obiadku i odpocznij troszke:-)

Missiiss kochana nie smutaj, bedzie dobrze bo ja tak mowie ;-)

Jugoslawa oj kochana chyba cisnienie wariuje, bo wiele osob narzeka na takie otepienie i zmeczenie ze szok, a ten Brytyjczyk to Polske zapamieta na bank:-D

Ja tez jestem niskocisnieniowiec ehhh

Pogoda nam sie popsula, bo reaz mzy raz nie:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry