• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola
Jestes chyba na tym etapie co ja bylam jak ostatni raz testowalam. Wiedzialam ze to to juz 5 dpo :-P tylko ja z tych oblednie qmawiajacych sobie ze to na pewno ciaza a w duszy sobie mowilam a jak nie?o_O:-D;-) ja wtedy tak strasznie to przezywalam i sobie powiedzialam ze koniec z tym jak teraz sie nie uda ale sie udalo :-) niektore wiedza cos o tym co sie ze mna dzialo. Az klotnia byla bo jedna kasala mi do psychiatry isc :-P no ale po dwoch latach staran tak to wlasnie ze mna bylo. Takze jestes i tak spokojna i mam nadzieje ze przeczucie cie nie myli tak jak i mnie wtedy :-)

reklama
Karola moj syn jest żywym dowodem że testy mogą kłamać :) wiec glowa do gory i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi. to wpadajcie jutro laski na frytki na Mazury :)) to ja zaczne już dziś ziemniaki obierać :)

moj R co do badań stwierdził że nie bedzie problemu jak dalej dzidzi nie bedzie,bo tak sie składa że nie jest ojcem mego syna,syna tatko ech długa historia i bez znaczenia już

Fruzka, to ja też wpadne na te frytki. Pal licho, że ja z południa Polski jestem;p

Missi, nigdy wcześniej nie miałam takiego przeczucia ani spokoju. Tym razem prawie od ovu miałam takie przeczucie i poza jednym dniem gdzie skumulowały sie inne sprawy stwierdziłam, że jestem felerna. Zostałam zjechana z góry na dół przez męża i znowu pełna nadziei jestem. Tylko szkoda, że testy tego nie pokazują, ale może poprostu ja należe do tej grupy kobiet gdzie dopiero długo po terminie @ wychodzą pozytywne,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry