Witajcie poniedziałkowo,
za oknem taka ciemna chmura, że zaraz zacznie lać...i nie wiem kiedy skończy :|
lux: oj tak. Rybki są bardzo zdrowe. Też lubię.
julia: u mnie weekend też był straszliwie wietrzny :/ Czyli jednak spadek...z drugiej strony jakby miał się cykl ciągnąć i ciągnąć, to lepiej, żeby przyszła @ wcześniej i cykl wrócić do normy. Tak myślę

Za każdym razem tak myślę
aschlee: jak tam sie czujesz? A jak z pogoda dzisiaj?
moniusia: ja też się zdzwiwiłam tym bólem dziwnym po clo. Tak sobie tłumaczyłam, że skoro ma działać i doprowadzać do owu to musi tam coś robić. Tak czy inaczej przy clo najważniejszy jest monitoring. Jak wszystko dobrze na usg to nie ma powodu do zmartwień. A co do invitro to skoro twój facet o tym myślał, a ty jesteś pewna to podejrzewam, że dojdziecie do porozumienia

Wow! Obrona już blisko ;D Gratuluję pierożków

A jakie robiłaś?
nusia: ja dzisiaj późno wstałam...zwykle wstaję ok. 6.30 a dzisiaj prawie godzinę po

U mnie chmury, ciemne chmury...
madziolina: tłuszczyk na brzuchu to zmora :| Według mnie najlepiej działa skumulowanie części sposobów: odpowiednia dieta, picie wody i ćwiczenia

Tylko na efekty trzeba trochę poczekać.
jazza: udanego dnia. Mam nadzieję, że weekendzik miałaś udany

Co tam gotowałaś?
U mnie 8 dc, tak więc powoli wchodzę w dni płodne. Jednak przyspieszyliśmy urlop i wyjeżdżamy już w środę. Tak więc szał pakowania przede mną...fajne oferty last minute można znaleźć. Ceny kuszące, a jeszcze jak termin pasuje to aż żal nie jechać, zwłaszcza jak za oknem czarne chmury :|
Udanego dnia dziewczyny