• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia obejdzie sie zobaczysz;-)
Ja mam testowac? Hihi no jak temp niespadnie jutro to to zrobie, dla formalnosci;-)
nie sadze by nagle sie udalo jak sie tyle nie udawalo...

Anula kochana co tam u Ciebie? Jak sie czujesz?

Ja zaraz do pracy jade...jutro mialam miec wolne ale ze mam szkolenie i potrzebna tam jest jutro osoba a ze wolny jest tam wakat to chce sie wykazac;-)

reklama
spacerek zaliczony, zjem zupke, mala dostani sloiczek i pojdziemy znow na dwor
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
aha i dowiedzialam sie, ze mam wolne w pracy u trojki urwisow dzis
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Julia, ehhh mam nadzieję :))) uda sie kochana, masz już córę, więc na pewno się uda prędzej czy później! :*

lux, hehe masz się z tymi dzieciorkami, nie wkurza Cię to, że zajmujesz się takim małym?

Skończyła mi się @. Właściwie trwała 2 dni. W ogóle przechodzi mi przez myśl poronienie wczesne, bo te 2 kreski na teście, przez chwilę, ale były.. 2 dni o wiele bardziej mocnego krwawienia niż zawsze i piekielny ból brzucha, jakby mnie tam piekło i rozrywało, nie taki jak na @, dzisiaj już nic nie ma, KOMPLETNIE.. Jak myślicie, mówić o tym ginowi? Właściwie to prawie jestem pewna, że tak mogło być.. przez te 2 kreski w sumie.. dało mi to do myślenia.. ten progesteron 13, czyli owulacja była, ale może za mało, żeby utrzymać.. może jak mu powiem to mi da duphaston? Bo chyba powinien tak w ogóle już dawno.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Widzę że dalej jesteście choć i Was problemy nie omijają. U mnie średnio z sercem, kardiolog zwiększył mi 4 razy dawki leków.
Moja najlepsza przyjaciółka jest w 8 tygodniu ciąży a ja się ciesze jak głupia. Długo na szczęście nie czekali bo od listopada 2014. Z drugiej strony trochę mi przykro ze jak ja zacznę się starać to ona będzie czekać na rozwiązanie. Za to pociesza mnie ze będzie mnie kierować i wszystkie ciuchy odziedzicze i cały osprzęt :) Już nie mogę się doczekać zabiegu żeby naprawdę zacząć się starać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry