Hej hej:-)
Aliszia niestety w PL to nie ma tak latwo o dobra prace i dobre zarobki, nie idzie to w parze, tak samo jak wykształcenie i osiągnięcia z wynagrodzeniem, w US nie bylam krezusem ani nie zarabiałam bog wie ile, a stac mnie było na wiecej i zaoszczędzić mogłam.. tutaj bajka jest inna, nawet na dobrym stanowisku nie da się osiągnąć tego co tam było, zarabiam wydawaloby się ze w ok., ale i tak zarobki nie sa adekwatne do tego co robie, a wszystko jest takie drogie, z ehej, no ale nie narzekam jak to ja, tylko po prostu w PL nie mogę się odnaleźć za Chiny ludowe;-)
Fruzka mam nadzieje, ze sobie szybko z R wszystko wyjaśnicie, bo bez tego ani rusz, faceci maja ta swoja pokrecona dume i przez to nie sa łatwi do współżycia, potrafia krecic, wymigiwac się od odpowiedzi, a seks według nich to remedium na wszystko.. coz tak niestety nie jest.. z nimi trzeba prosto i bezpośrednio i zaczynaja przejawiac inicjatywe jak ich się przyprzez do muru.. gdy wiedza, ze mogą stracic wszystko wtedy zaczynaja walczyc, może wlasnie powinnas go do tej sciany doprowadzic i powiedziec, ze albo mowi jak było albo ty wystawiasz mu walizki, bo bez zaufania nie da się zyc w związku.. tez miałam cos podobnego jak Jugoslawa z kolega kiedys, zaczal być bliższy niż powinien i tez przez to dostrzeglam, ze mryga mi czerwone światło mówiące ze trzeba popracowac nad związkiem, bo cos nie tak i tez w czas postawilam sprawe jasno i zaczela się praca nad poprawieniem i walka o związek
Julia może rzeczywiście @ nie przyjdzie, oh biszkopt z truskawkami i galaretka to jest to
Moniusia kochana mysle, ze Tobie potrzebny jest dystans od tego wszystkiego, bo to potrafi wykończyć i wiem jak to jest mieć depresje, ja swoje miałam po starcie i wiem jakie mysli i rzeczy przychodza do glowy, wiem, ze jest ciezko kiedy się nie udaje, ale masz marzenia jak ja i postaw sobie cel i daz do niego bez względu na wszystko, ja tak robie, pragne dziecka i będę je mieć, uda się, tylko musze być cierpliwa.. Tobie tez się uda, a alkohol ani inne rzeczy nie rzwiaza problemow, one jes tylko zaglusza na chwile, a potem znowu nastanie rzeczywistość.. powiedz sobie tak „dam rade i nic mnie przed osiągnięciem mojego marzenia nie powstrzyma” i sprobuj złapać dystans, wiem, ze to trudne, mi się udaje i czuje się lepiej ztym. Gratulacje z okazji ukonczena studiow, zobaczysz zatęsknisz za tym hehehe. A pierożki mniami, robiłam niedawno, trzeba powtorzyc
Jugoslawa kochana dokładnie taki obiadek zaserwowałam w weekend, mlode ziemniaczki, kotlet schabowy, a do tego coleslaw, pieczarki, mniam. Moj M i moj ttao to miesozercy mega, zwlaszcza M, a kotlety schabowe to ich ulubione danie heheh, ja nie moglabym byc wegetarianka, z reszta czlowiek jest drapieznikiem i czytalam wiele artykulow, ze potrzebujemy miesa i mineralkow tam zawartch do prawidlowego rozwoju, nie jem miesa codziennie, bo czasem mam ochote na cos bezmiesnego, ale nie zrezygnowalanym z jego jedzenie w ogole, ale mezczyzni w domu musza miec mieso codziennie, jak nie na obid to chociaz na kolacje lub sniadanie;-)
Nusia gratulacje dla siostry:-)
Julia kochana ja mam tak jak Ty, ze nie lubie zimna i jak zmarzne to ciezko mi sie ogrzac, zazwyczaj biore wtedy goracy, ale to naprawde goracy prysznic i an chwile jest ok, ale potem znowu mnie dopada, nie lubie zimna brrr;-)
Jugoslawa kochana, ale fajnie z tym urlopem, a gdzie jedziecie? Doczytalam, ze greckie wyspy, no zazdraszczam, kocham grecje. Trzymam kciuki za Wasze zafasolkowanie w tych greckich klimatach
Aschlee trzymam kciuki za wyniki;-)
Lux fajnie z ta dodatkowa praca i opieka nad dzieciaczkiem;-)
Julia trzymma kciuki za ten wakat:-)
Misia trzymaj sie kochana, trzymam kciuki za ten zabieg;-)
Madziolina kciuki, aby @ nie przyszla
Haruna wiem, ze ciezko, ale nie poddawaj sie, bo uda sie, wierze w to
Julia no ja piernicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cest la vie kochana, mowilam, ze bobas wie lepiej kiedy przyjsc i zazwyczaj plata figle, trzymam kciuki

Jestem juz jestem kochane. wybaczcie, ze dopiero teraz, gonie ostatnio swoj wlasny ogon. Weekend minal nie wiem kiedy. Piatek mial mega zakrecony w pracy, wczoraj tez, rozkrecilo sie i mam tyle projkeoitw ze nie wyrabiam hehehe. W weekend zrobilam mega pycha ciacho, chyba kamcia zamieszczala link do przepisu- kostka capuccino, ja zrobilam jakoi torcik, no pychotka
Dzis tez zapowiada mi sie zapiernicz hehehe.
A poogoda to porazka jakas, mamy maj hellooooo???????!!!!!!! Najpiekniejsza pora roku zrobila sie okropna zimna i brzydka bleee
Ok
Milego dnia:-)