• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
julia: życie jest jak pudełko czekoladek...nigdy nie wiesz na co trafisz :D:D:D Ale piękny test :D No no &&&&&&&&&&& kochana, żeby to było to :D Leć na betę!!! :D A co do M to może nie będzie tak źle...w końcu wszystkiego nie da się przewidzieć i zawsze jest szansa...Będzie dobrze!

jazza: też miałam colesława ostatnio :) A z mięsem to prawda. My też się staramy jeść tak, żeby wszystko dostarczać do organizmu. Ja mogłabym żyć bez mięsa, ale mój TŻ nie bardzo :D Wszystko jest dla ludzi przecież :D

lux: biedne maleństwo, że tak szybko musi sobie żyć bez mamusi...ale życie, co poradzić :( Na szczęście mama niedługo wróci.

moniusia: przyjemnego spotkania z koleżanką :) Wiadomo, że zawsze łatwiej się rozmawia z tymi ludźmi którzy doświadczają podobnych problemów co my. Zawsze to szybciej się kogoś zrozumie. A jak tam pisanie pracy?

U mnie 9dc, za oknem pogoda w kratkę. Raz słońce, raz deszcz, raz wiatr.
Głowa nadal boli, ale już zdecydowanie mniej niż wczoraj więc jest poprawa. Zapodam jeszcze ze 2 kolejki inhalacji później i będzie git. Pranie się robi, już 2 dzisiaj...musi wyschnąć przed pakowaniem :)

Julia, nawet nie wiesz jak się cieszę :):):)

Udanego dnia :)

Ostatnia edycja:
No Julia to ładny brak owulacji masz oj teraz przez kolejne miesiace ani okresu ani owulki hihihi gratuluje bardzo,fajnie coraz wiecej dwupaków jest.
u nas lepiej chyba,zobaczymy co czas pokaze.ja wpadam ze skrajnosci w skrajnosc w zeszlym miesiacu mialam parcie na dziecko,a teraz wrecz nie chce,moze przez sytuacje z R.jeszcze przytylam duzo i mnie to doluje i mam chec na diete,ale z nia musze czekac do terminu @.

Podpowiedźcie mi moje drogie, bo 1.06. idę do chrześnicy na dzień dziecka.. ma pół roczku. Co jej kupić? Nie chcę chyba zabawek, bo ma tego tyle, ubranek też.. myślałam o jakiś praktycznych rzeczach.. jakiejś pace chusteczek nawilżanych, teraz są dada w promocji w biedronce duża fajna paczka i o dużej paczce pampersów no i co do tego jeszcze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry