• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

moniusia ja bym kupila kilka sloiczkow jedzonka to tez do tanich nie nalezy a pewnie juz cos je prócz butli. fajna zabawka jest garnuszek fisherprice gadajacy spiewajacy i bardzo wytrzymaly syn dostal na pierwsza gwiazdke a teraz przechodzi z rak do rak i tyle lat ma i dalej dziala nawet przez okno raz wylecial.

reklama
cytrynowa jedynie owu sie opuznila innej opcji niema!

Ja dopiero pol bulki sobie wmusilam bo niemoge jesc z nerwow...nadal nikt niewie oprocz Was forumowych kolezanek o ciazy! boje sie powiedziec to na głos...

mam pytanko test owu 14 pokazal ze owu bedzie,no na zgode bzykanko bylo.i teraz kiedy moge zrobic najwczesniej bete?czekałabym na @ ale własnie dostałam tel ze w niedziele jest ognisko i wiadomo chce wiedziec czy moge wypic jakies piwko

mam pytanko test owu 14 pokazal ze owu bedzie,no na zgode bzykanko bylo.i teraz kiedy moge zrobic najwczesniej bete?czekałabym na @ ale własnie dostałam tel ze w niedziele jest ognisko i wiadomo chce wiedziec czy moge wypic jakies piwko

Na niektórych testach napisane jest że wykrywa ciążę po 6 dniach....ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć....zobacz może w piątek bete...chociaż nie wiem po jakim czasie macie wyniki.....

Jak madziolina pisze czasami Przeciez nawet nie wiesz że jesteś w ciazy a na imprezę idziesz. Upijasz sie w szpadel i nic złego się nie dzieje.
Więc jak będziesz rozsadnie pic to nic nie będzie

Julia ha mówiłam ci, miałam przeczucie heheh, gratki ogromne :-D a zobaczysz że mąż ucieszy się, bo widocznie takie igraszki losu i tak miało być, super:tak:

Ja miałam wczoraj szalony dzień. Mój mężu miał rozmowę o pracę, przed wyjściem z domu szukał na ostatnią chwilę dowodu osobistego, nie mógł go znaleźć. Po powrocie z rozmowy szukał dalej i nic. Kiedy wróciłam z pracy mówi mi że cały dzień szukał i chyba przepadł. I wiecie co, mi zajeło 5 minut i znalazłam :-D i mówię do niego : ty o byś zginął beze mnie :-) a on : no, dlatego cię mam :-D

Tego samego dnia zatrzasnęły mu się drzwi od domu i nie miał kluczy, musiałam wyjść z pracy i w deszczu gonić żeby mu dać swoje klucze heh :-D taka to moja sierotka:-)

Cześć dziewczyny:)

Kilka dni mnie nie było,a tu takie wiadomości:) Julia gratuluje:)

Pisałam w sobote posta, takiego mega długiego i co? Zjadło mi go:/ Byłam tak zła, że nie pisałam od nowa. Mega się ciesze z twojego testu Julka i sama bym chciała taki zobaczyć za kilka dni:) Narazie poza bolącymi (.)(.), to brak objawów. Jedynie co to czuje się taka pełna, ale nie wzdęta. Hmmm.... Sfera marzeń;p Mam nadzieje, że nie będzie żadnej obsuwy, bo w przyszłym tygodniu chce zrobić wkońcu te badania.

PannaMyszka, witaj:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry