• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

cytrynowa: ooo kreta, fajnie :) Będzie fajnie :) Może nie będzie tak źle w tych atenach, zwłaszcza, że macie tam rodzinę, więc ktoś będzie wiedział gdzie chodzić i co robić jakby co.

kamcia: no no no tsh pięknie spadło :)

julia: dwa tygodnie szybko zleci. Akurat wrócę z urlopu i zobaczę twoje piękne wieści z usg :) Trzymaj się.

To ja zmykam dziewczyny. Będę gdzieś za około 2 tygodnie. Muszę zapamiętać numer strony która jest, żeby wiedzieć skąd zaczynać potem nadrabianie :D

Testującym życzę powodzenia. Niech się dalej sypią nam II :D
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przyjemnych nadchodzących dni.
Pa!

reklama
cytrynowa: ooo kreta, fajnie :) Będzie fajnie :) Może nie będzie tak źle w tych atenach, zwłaszcza, że macie tam rodzinę, więc ktoś będzie wiedział gdzie chodzić i co robić jakby co.

kamcia: no no no tsh pięknie spadło :)

julia: dwa tygodnie szybko zleci. Akurat wrócę z urlopu i zobaczę twoje piękne wieści z usg :) Trzymaj się.

To ja zmykam dziewczyny. Będę gdzieś za około 2 tygodnie. Muszę zapamiętać numer strony która jest, żeby wiedzieć skąd zaczynać potem nadrabianie :D

Testującym życzę powodzenia. Niech się dalej sypią nam II :D
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przyjemnych nadchodzących dni.
Pa!
milego wypoczynku :-)

Hej dziewczyny:)
U mnie bez zmian. Brzuch prawie wogóle nie boli, za to cyce dają mi do wiwatu. Bolą i swędzą (najgorzej z tym drugim) i jakieś takie duże są (ostatnio też były). Szału przez nie dostaje;p Testu narazie nie zrobie. Nie wcześniej jak w sobote. Przypuszczam, że @ mnie uprzedzi;p

Dziewczyny, miałyście kiedyś przed okresem śluz w takim zielono - żółtym kolorze? Taki dziś na wkładce zauważyłam, ale potem nie było nic. Tak ogólnie to ja nie przypominam sobie żeby czop odszedł? Chyba coś mi umknęło..

Hej dziewczyny:)
U mnie bez zmian. Brzuch prawie wogóle nie boli, za to cyce dają mi do wiwatu. Bolą i swędzą (najgorzej z tym drugim) i jakieś takie duże są (ostatnio też były). Szału przez nie dostaje;p Testu narazie nie zrobie. Nie wcześniej jak w sobote. Przypuszczam, że @ mnie uprzedzi;p

Dziewczyny, miałyście kiedyś przed okresem śluz w takim zielono - żółtym kolorze? Taki dziś na wkładce zauważyłam, ale potem nie było nic. Tak ogólnie to ja nie przypominam sobie żeby czop odszedł? Chyba coś mi umknęło..
ja mam przed @ taki zoltawy,niekiedy bialy sluz

Hej jestem juz po;-)

Gin w szoku;-) wychodzi na to ze prawie roczny nieczynny jajnik zatrybil!!!! z lewym bylo vos nie tak bo pecherzyki rosly i malaly pamietacie jak opowiadalam?!!! No wiec teraz w tym 19dc mial 12mm!! I najwidoczniej postanowil rosnac dalej!!!!! Owu mialam prawdopodbnie w wekeend majowy...wiec niejestem z tego faktu zadowolona bo maz troche zaszalal:/

Na usg jeszcze niv niewidac...mowil ze mam przyjsc do niego za 2tyg, ale juz pojde do lekarza do Poznania...

Pozostalo czekac. .

Na usg nie było nic nic widać? Czy był pęcherzyk ale narazi nic w środku?
Trzymam &&&&

julia gratuluję :D U mnie dzisiaj 22dc., zostało jeszcze 8 dni do testowania i już mnie ciekawość zżera :-p

Przy okazji pochwalę wam się,że dzisiaj odebrałam wyniki tsh i w ciągu 2 miesięcy zbiłam (jodem) z 1,80 do 1,46:-D Także jest cień nadziei, że jak zajdę w ciążę to tym razem ją utrzymam :)

Kamcia a TSH 1,80 to za dużo? Ja robiłam ostatnio i miałam wynik 1,90. Lekarz powiedział że powinnam mieć poniżej 2,0 jak chcę się starać o dziecko. I doszłam do wniosku że 1,90 to poniżej 2,0 i jest ok, ale po tym co napisałaś zaczęłam mieć wątpliwosci :szok::szok:

A jednak, synek zapalenie ucha, antybiotyk 7 dni, a mnie od piątku do niedzieli nie ma....ehhhh....

reklama
Na usg nie było nic nic widać? Czy był pęcherzyk ale narazi nic w środku?
Trzymam &&&&

Kamcia a TSH 1,80 to za dużo? Ja robiłam ostatnio i miałam wynik 1,90. Lekarz powiedział że powinnam mieć poniżej 2,0 jak chcę się starać o dziecko. I doszłam do wniosku że 1,90 to poniżej 2,0 i jest ok, ale po tym co napisałaś zaczęłam mieć wątpliwosci :szok::szok:

A jednak, synek zapalenie ucha, antybiotyk 7 dni, a mnie od piątku do niedzieli nie ma....ehhhh....
pisalam dzis na drugim watku z laska, ktora sie zna i tsh prawidlowe do zajscia to max 2,5 takze luzik :-) ja osobiscie mam 1,76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry