• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Madziolina niepomoge:/

Jugoslawa siedze juz przed gabinetem czekam za lekarzem!
Musze go jakos wziasv pod wlos ..zrby mi powiedzial ze ten cykl vyl stracony a potem ja mu wyskocze z wynikami!
Kochana ciaza niebedzie taka piekna...bo juz bede musiala trafic do poradni...i strach bedzie dlugo dlugo....:/

Cytrynowa zamieszki? O ja pierdzielu nawet niewiedzialam bo wiadomosci nieogladam!

Ogolnie nadal do mnie niedochodzi...dzis w pracy bede sie oszczedzac

julia: hihihi ale masz niezły plan :D Tylko, żeby ten gin na zawał ci tam nie padł :D:D:D Zawsze to lżej jak ma sie z kim dzielić smutki i zawsze ktoś podniesie na duchu. Tak w zasadzie to nie wiem czy strach o dziecko się kiedyś kończy...jak się na nie czeka to jest stres, urodzi się, potem stres czy na pewno wszystko dobrze, potem dorasta i znowu stres. Całe życie sie martwi człowiek. No ale tak czy inaczej warto :) Jestem dobrej myśli. Zafasolkowałaś w magicznym cyklu, więc wszystko inne też musi być magiczne i się musi udać! ;)

Hej jestem juz po;-)

Gin w szoku;-) wychodzi na to ze prawie roczny nieczynny jajnik zatrybil!!!! z lewym bylo vos nie tak bo pecherzyki rosly i malaly pamietacie jak opowiadalam?!!! No wiec teraz w tym 19dc mial 12mm!! I najwidoczniej postanowil rosnac dalej!!!!! Owu mialam prawdopodbnie w wekeend majowy...wiec niejestem z tego faktu zadowolona bo maz troche zaszalal:/

Na usg jeszcze niv niewidac...mowil ze mam przyjsc do niego za 2tyg, ale juz pojde do lekarza do Poznania...

Pozostalo czekac. .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry