• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cześć laski,

ale tu cichutko od rana...

julia: ja też chciałabym zobaczyć minę twojego ginekologa :D A jak się dzisiaj czujesz? Dobrze mieć w pracy kogoś kto pomoże.

jazza: oj tak urlpik wyczekany mocno i w końcu nie ma odwrotu. Często coś się planuje, a życie i tak to weryfikuje po swojemu. A ty kiedy urlop planujesz?

moniusia: hej hej jak tam? Na co się zdecydowałaś jeśli chodzi o prezent dla maluszka? Jak pisanie idzie?

anula: puk puk co z tobą kochana? jak się czujesz?

missiiss: pewnie jesteście już w domu z maleństwem? Albo niebawem wychodzicie? Mam nadzieję, że wszystko dobrze u was.

karola: co tam na froncie słychać? Jak humorek?

lux: jakie plany pracy na dzisiaj? Do urwisów jedziesz? Pewnie od rana z maleństwem?

madziolina: jak wieczór? udało ci się wypić całe winko? :D

U mnie pochmurno...ponoć mają być jakieś przejaśnienia, ale jakoś się nie zanosi :|
Spakowani już jesteśmy, późnym popołudniem wyjeżdżamy. Tak więc pożegnam się wami na całe 2 tygodnie :) Mam nadzieję, że jak wrócę to będę miała do czytania same pozytywne wieści :):):)

Udanego dnia dziewczyny!

Witam

Corka juz w przedszkolu:)
Ja po malu do gina bede sie szykowac!!

Jazza kochana sama jestem ciekawa miny lekarza!

jugoslawa dobrze sie czuje narazie:) troche nerwy mam, jesc niemoge;/ ale musze sie zmusic!
kochana tak dlugo cie niebedzie?:) sporo bedziemy tesknic:*
Mam nadzieje ze uslyszysz dobre wiesci po powrocie no i ty moze cos przywieziesz:)

julia: mam nadzieję, że jak już u gina wszystko będzie dobrze, powiesz mężowi jak zjedzie to stres ci trochę odpuści i będziesz mogła się cieszyć ciążą. O której masz ginekologa? Ale to będzie wizyta :D

Ja mam dzis ciezki dzien, maly marudny, pogoda duszna- slabo sie czulam, sporo roboty i co usiade zmeczona to kregoslup i brzuch czuje eh!!! Ma wpasc kolezanka i szwagier, a maz mi wlasnie wjechal wino kupic i chyba cale wypijd!!!

Zdrówko! Ja chętnie bym się winka napiła, ale za niedługo staranka więc się powoli oduczam :D

Lecę do madzioliny na wino ;D

Moje wakacje zaczynają sie 2.06

Zazdroszczę bardzo! Ja urlop dopiero będę miała w październiku, i mam nadzieję że już wtedy w dwupaku będę :tak::tak: gdzie wybywasz?

Julia0903 trzymam kciuki za wizytę, koniecznie pochwal się co tam się dowiedziałaś!

Mój syn dzisiaj w nocy dostał temperatury więc siedzimy w domu, ciekawa jestem ile uda mi się popracować przy nim :szok::eek::nerd:

Julia- gratulacje☺
Jugosławia - udanego wypoczynku.
Witam się z pracy, w końcu wróciłam do niej chociaż lekarz zalecił zwolnienie do zabiegu. Nie mogę sobie na to niestety pozwolić.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.

reklama
pannamyszka: uu przeziebił sie synek? Pewnie nie popracujesz za dużo :)

cytrynowa: zamieszki w grecji chyba skupione są głównie w atenach? W każdym razie oni tam walczą ze swoją gospodarką i kredytami, więc podejrzewam, że turystom nic nie grozi złego. No chyba, że sie pójdzie brać udział w strajku :D Wyspy greckie zwykle są dalekie od tych spraw, poza tym turysta to jednak zarobek, wiec dbają o to. No ale ostrożności nigdy za wiele.

madziolina: ooo to działo się działo :D No i dobrze, takie wieczory są potrzebne :D A głowa dzisiaj nie boli? Mnie po winie zwykle nie boli, ale czasem się zdarza :D

misia: dbaj o siebie, bo jednak zdrowie najważniejsze. Szkoda, że zwolnienia nie są pełnopłatne :/

julia: jak wizyta? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry