• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Haruna,Monisia moze odpoczynek od forum wam sie przyda ale wracajcie do nas :) ja z dziewczyn 2kresek sie ciesze,mnie to chyba napaja nadzieja ze w koncu mi sie tez uda,mimo ze w tym cyklu z R bylo nie wesolo,szczescie ze jest lepiej :).a mnie mimo ze 8dni do @ juz brzuch cmi mam wrazenie jakby po jajniku mrowki chodzily plus juz mam "mokro" i kupe bialego sluzu.jak to mowie swinotoku cipka dostaje :-Dwiec znowu pewnie nici,ale jakos teraz lajtowo podchodze.

Julia oj tak za duzo pracy ostatnio mam heh, kochana zobaczysz jak m sie dowie to tez bedzie szczesliwy:-)

Madziolina super:-)

Haruna trzymaj sie kochana, to co czujesz jets w pelni normalne, mam nadzieje, ze zajrzysz do nas niedlugo z fotka tesciku. Ja tez nie umiem sie w pelni cieszyc takimi wiadomosciami, ale wierze, ze kazda z nas to spotka niedlugo:tak:

Moniusia glowka do gory kochana, bedzie dobrze, przerwa jest ok o ile zamierzasz do nas wrocic, mozna wtedy naladowac akumulatory i nabrac energii i wiary:tak:

No a ja zaraz do domciu:-D

Hej:)

Madziolina, GRATULUJE:)

Pięknie się ten miesiąc kończy, ale nie dla mnie. Popieram Harune, bo sama czuje to samo. I postanowiłam na chwile sie odciąć od forum. Odezwe się jak tam moje badania. Julka prosze przepisz mnie na 17.06, a może lepiej do poczekalni.

Trzymajcie sie ciepło i reszcie życze II kresek:)

Buziaki:*

Hej:)

Madziolina, GRATULUJE:)

Pięknie się ten miesiąc kończy, ale nie dla mnie. Popieram Harune, bo sama czuje to samo. I postanowiłam na chwile sie odciąć od forum. Odezwe się jak tam moje badania. Julka prosze przepisz mnie na 17.06, a może lepiej do poczekalni.

Trzymajcie sie ciepło i reszcie życze II kresek:)

Buziaki:*
no cos Ty nie zostawiaj nas!

Kochane widze ze duzo nas opuszcza...ale rozumiem WaS

Madziolina czekam na twoj test;-) a ja jutro tez sobie zrobie bo kupilam 2!!!

Rozmawialam z M , zaskoczony ale sie ucieszyl;-) powiedzial ze poradzimy sobie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry