Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziolina gratulacje !!) ja juz za pozno wstalam ,ale lece za chwilke do rossmana po tescik i jutro testuje
a noz widelec wyjdzie mi tak jak Tobie
![]()
śliczne kreseczki jeszcze raz gratuluję:-)Zobacz załącznik 689983
witam. Pierwszy test z wtorku a ten drugi dzisiejszy;-)
Madziolina trzymam &&&& za wyniki!!!
Xaraz doczytam i napisze reszte
fajnie jest was coraz więcej i oby tak dalej.Milenia gratuluję:-)Madziolinka, a na kiedy termin by wychodził? Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie![]()
to chyba jakiś żart babka niepoważna jakaś jestmilenia ja mialam jazde w zeszlym miesiacu zrobilam test chyba 4 dni przed @wyszedl bladzior a @ przyszla w terminie wiec sie boje,ale wlasnie zamowilam na allegro testy i tak policzylam ze sroda czwartek przyjda dopiero bo przesylke wzielam zwykla :-) bylam dzis u siebie w labolatorium zapytac o bete baba wywalila mi z tekstem ze jak mi sie @ spozni ok dwa tyg dopiero bete moge zrobicpo****wszy babke chyba.....
pamietam ze mnie tez tak brzusio bolal i balam sie ze @jednak przyjdzie mimo ze test byl pozytywnyMnie to wlasnie troche brzuch boli jak na @
Trzymam mocno za Ciebie kciuki:-)madziolina nie wiem nie chce robic sobie nadziei.....biegam co raz do wc bo mam wrazenie ze leci ze mnie ale nic nie ma,tylko uczucie ze mam mokro....a ja jak dostaje @ to odrazu chlup z grubej rury nie patyczkuje sie franca ze mna jeszcze 8 dlugich dni przedemna,ehh przespalabym je
pamietam ze mnie tez tak brzusio bolal i balam sie ze @jednak przyjdzie mimo ze test byl pozytywnyMnie to wlasnie troche brzuch boli jak na @
Trzymam mocno za Ciebie kciuki:-)madziolina nie wiem nie chce robic sobie nadziei.....biegam co raz do wc bo mam wrazenie ze leci ze mnie ale nic nie ma,tylko uczucie ze mam mokro....a ja jak dostaje @ to odrazu chlup z grubej rury nie patyczkuje sie franca ze mna jeszcze 8 dlugich dni przedemna,ehh przespalabym je