Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musze sie pochwalic moj syn zdał egzamin i 31maja jego komunia.dla mnie bez sensu nie dosc ze i tak caly katechizm zaliczyl to na koniec egzamin ale dal rade
ja też tak miałam że z dnia na dzień ta kreska nie ciemniała po dwóch dniach była lekko ciemniejsza a najmocniejsza była po ok. 4 dniach.Zrobilam pink test i bardzo cienka i jasna kreska, ale widoczna, oczywiscie nie powstrzymalam sie, zeby zrobic i pre test, na ktorym wyszedl doslownie cien cienia, eh
Wiem, ze to inne firmy testow, ale nie powinna byc ta kreska ciemniejsza niz wczoraj?
hej.cytrynowa jakby nie zdal egzaminu to ksiadz do komunii by nie dopuscil. kurde w srode skonczyl brac antybiotyk byl na nim 10 dni i juz wczoraj znowu goraczka.....czyli szkarlatyna grasuje jeszcze w organizmie![]()