• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej

Madziolina Nusia ma racje;-) mnie delikatnie chwilami bolal brzuch jak na @.
Ja tak sie ciesze ze wszystko z takiego totalnego zaskoczenia bylo! I jednsk psychika duzo daje w zajsciu w ciaze!!!

Jestem ciekawa jak bede sie czuc??!! Dla kazda dotychczasowa ciaza byla inna, i z corka najlepszy mialam poczatek i udalo sie;-) poprzednia byla straszna!

Jazza i co gdzies powedrowaliscie?;-) jutro wolne cos w planach masz?;-)

Zrobilam pink test i bardzo cienka i jasna kreska, ale widoczna, oczywiscie nie powstrzymalam sie, zeby zrobic i pre test, na ktorym wyszedl doslownie cien cienia, eh
Wiem, ze to inne firmy testow, ale nie powinna byc ta kreska ciemniejsza niz wczoraj?

Zrobilam pink test i bardzo cienka i jasna kreska, ale widoczna, oczywiscie nie powstrzymalam sie, zeby zrobic i pre test, na ktorym wyszedl doslownie cien cienia, eh
Wiem, ze to inne firmy testow, ale nie powinna byc ta kreska ciemniejsza niz wczoraj?
ja też tak miałam że z dnia na dzień ta kreska nie ciemniała po dwóch dniach była lekko ciemniejsza a najmocniejsza była po ok. 4 dniach.
wrzucę fotki moich testów

Załączniki

• aa00.jpg
    aa00.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 80
na zdjęciu jest drugi i ostatni robiony test, pierwszy był negatywny wiec go wywaliłam,
w pomiędzy jeszcze robiłam ale wychodziły podobnie jak ten pierwszy na zdjęciu i lekko ciemniejsze w kolejnych dniach...wszystkie robione po terminie @

Madzia kreska jest. Poczekaj jeszcze do środy to zobaczysz wielką kreche. Teraz jest wcześnie i bety we krwi masz jeszcze malo jak dla testu. A
Patrzylas na czułość?

hej.cytrynowa jakby nie zdal egzaminu to ksiadz do komunii by nie dopuscil. kurde w srode skonczyl brac antybiotyk byl na nim 10 dni i juz wczoraj znowu goraczka.....czyli szkarlatyna grasuje jeszcze w organizmie :crazy:

reklama
hej.cytrynowa jakby nie zdal egzaminu to ksiadz do komunii by nie dopuscil. kurde w srode skonczyl brac antybiotyk byl na nim 10 dni i juz wczoraj znowu goraczka.....czyli szkarlatyna grasuje jeszcze w organizmie :crazy:

I dziecko czeka kolejny rok na egzamin? Czy jak? Jak wytłumaczyć dzieciom ze Jasio nie idzie z nimi do komunii w tym roku tylko pójdzie za rok? Przecież to glupota. Za moich czasow to tylko zaliczania z katechizmu na religii były. A nie egzaminy. Głupota glupota glupota.
Zdrowka mu zycze. Niech się szybko wykuruje.

Jejku... Muszę wstawać a tak mi się nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry