• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hallo laski spicie ??jakie pustki wrocilam po 2 godz z kosciola buuuuu mam juz dosc,wypralam dywany pomylam sufitowe panele jutro reszta,zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce to byłoby fajowo

Byłam u tego lekarza no i tak:
- kropek jakis widoczny ale jeszcze niemierzalny, lekarz mówi, że wygląda na ciążę :)
- dostałam duphaston, nospę
- mam leżeć, wypoczywać, najbardziej niepokojące są bóle brzucha
- i chciał mnie wysłać na zwolnienie a ja głupia chcę na razie do pracy chodzić

Kolejna wizyta 10 czerwca.

Fruzka o rany, 2h w kościele:szok: Masakra z tymi komuniami. A z tym sprzątanie to nie wysilaj się bo i tak cię obgadają :-p

Milena
ja na twoim miejscu brała bym L4 bez zastanowienia zwłaszcza, że narzekasz na solidny ból brzucha i pojawiło się plamienie. Nie chcę krakać, ale żebyś sobie później nie pluła w twarz jak coś się stanie.

Julka pewnie już powoli przeniesie się do innego działu :D

Kamcia nie ma kto mnie obgadac bo bedzie moje rodzenstwo i chrzesny z bylego strony z kobietka czyli moja psiapsiola:-) babka powiedziala ze nie przyjdzie do mojego mieszkania pewnie przez R ale szczerze wali mnie to,ona nigdy nie szukała kontaktu z młodym wiec ja jej w zad wchodzić nie bede.ja też bym ne ryzykowała i brała zwolnienie zwlaszcza ze w ciazy jest 100 pr platne.moj R jeszcze w pracy 17 godz pracuje pogieło go.....

A zapomniałam się pochwalić, że zrobiłam sobie ten wasz test z sody hehe 0 reakcji hehe A wrednej @ ani widu ani słychu :-p Znowu będę mieć cykle jak nastolatka.

reklama
Hej hej:-)

Fruzka dobre z ta soda, akurat mam w domu zapas hahahah:-D

Kamcia ehhh przykro mi, ale pamiętaj, ze poki nie ma @ to wiadomo… kochana rozumiem Cie z przezywaniem po stracie, u mnie w sierpniu będzie już o matko 6 lat i zawsze tego dnia mam dzien nostalgii.. ja optymistka mam wtedy straszny dzien nostalgii… dlatego przytulam

Julia kochana zaciskam za Ciebie ogromne kciuki:tak: i odzywaj sie u nas czesciej, bo teskno.. zzylam siez Wami:tak:

Jeśli chodzi o wyczuwanie szyjki to przyznam, ze nie jestem w tym dobra, M mowil, ze czasem czuc takie cos wypukle bardziej, a czasem mniej, znawca się znalazł hehe, mysle ze to chyba to, bo ja nigdy sobie jej sama nie badałam bo tego nie ogarniam i wszedzie mowia inaczej;-)

Madziolina piekna beta:-)

Fruzka takie dni zalenia się czasem się zdarzaja, a dobre winko to podstawa wtedy heh, ja to uwielbiam martini albo samo z oliwka albo ze spritem, ale ogolnie daleka jestem od alkoholu.. wiem, ze czasem jest ciezko wierzyc jak sie nie udaje, ale uda sie musi i tego trzeba sie trzymac:tak:

Misia trzymam kciuki za zabieg kochana:tak:

Karola hej kochana zagladaj do nas czesciej:tak:

Milenia trzymam kciuki będzie dobrze:tak:

opiero teraz przed snem mam czas by skrobnac, dni leca jak szalone, praca dom praca dom ;-)
Zimno kurcze, a mamy maj, dzis bylam w dlugicxh butach i grubym szaliku, powstrzymalam sie od zalzenia zimowki hehe, bo ja zmarzluch czolowy jestem;-)

Uciekam spac

Dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry