Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
M właśnie przez telefon powiedział, że ciąży brak. Kolejny raz testy oszukują ;-) Przez,te sikance niepotrzebnie się stresujemy i mamy nadzieję, ale nie zawsze udaje się. Trudno. @ rozkręci się. Trochę przykro. Zostaje z Wami.
Madziunia, tutaj jedna jasna i nawet M nie musiał wysilać się żeby zobaczyć. A co?
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie :* Kolejny raz może uda się. Muszę na allegro testy ovu i ciążowe kupić.
Malusiolka, wkrótce się uda wszystkim nam
Kurde Lux.. ja też mam ochotę coś stosować przerywany czerpać radość ze zbliżenia, a nie..
Psiapsióła chyba raczej na 100% nie w ciąży.. moja wyobraźnia płata mi figle..![]()
To co ... na następny dzień ojca wszystkie, które nie mają jeszcze pierwszego potomka będą składać życzenia swoim partnerom/mężom co? To już na pewno! ;-)
Dobranoc kochane![]()