• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej:-)

Moniusia pamietaj, aby myslec pozytywnie, bo to dodaje energii, a mysli negatywne i analizowanie ich tych te sily odbiera do walki, uda sie zobaczysz:tak:

Julia kochana tak to juz pewne, ze awansuje na stanowisko dyrektora, w lipcu, bo wtedy moj szef odchodzi, teraz tylko kwestia ustalenia szczegolow itd. Wspolczuje mdlosci, ale wiadomo, ze na pewno jestes spokojniejsza jak sa, trzymaj sie dzielnie i ciesz tym kochana:tak:

Cytrynowa kochana ja mam od dziecka wstret do zup mlecznych i kaszy mannej, o ile do kaszy mannej moze i bym sie przekonala w wersji na slodko, o tyle do zup mlecznych nigdy, smierdza dla mnie heheh, uraz mam, bo jak bylam mala to wmuszano we mnie, a ja plakalam nad talerzem:eek:

Luska oby inofem zdzialal cuda, a u nas tez wczoraj padalo ble:eek:

Anula nie sama, bo mowilam, ze ja tez Ci potowarzysze hehe:-)

Malusiolka kochana przykro, ale z calych sil zaciskam za Was kciuki:tak:

Ewum witaj:-)

Fruzka kochana trzymam kciuki aby bylo dobrze:tak:

Aschlee kochana jak sie czujesz?

Jugoslawa kochana a Ty gdzie sie podziewasz?

U nas dzis slonecznie, ale zimno. Gdzie to lato? Jak patrze w kalndarz i widze, ze czerwiec to nie wierze heh:eek:

Milego dzionka:-)

Witam

Malus przytulam:*

Ewum podaj date kolejnej @ a wpisze cie na liste:-) witamy!

Jazza no to super;-) tak pogoda straszna:/ my dzis mielismy jechac na pare dni w gory ale ze wzgledu na tego krwiaka teraz ospe musielismy odmowic, za chwile znajomi wyruszaja...ehh jak im zazdroszcze;-)

Fruzka kochana &&&&&&, czekam na foto;-)

Jazza kochana a no czuje sie roznie.Nie bede narzekac hihi raz jest lepiej raz gorzej ;) ale oby z Fasolkiem wszystko bylo ok to przetrwam wszystko.

Po poniedzialkowej wizycie mam do kolejnej dalej lezec ( zapobiegawczo przez te plamienia ) kolejna dopiero 7.07

Lux, my przerywany stosowaliśmy przed staraniami przez 5 lat długich. I miałam dość tego pamiętam :)

ewum, witam :) obyś nie siedziała tu tak długo jak niektóre z nas :-) chociaż też będzie miło ;-) powodzenia :)"

Fruzka, &&&

jazza, wiem, wiem :) tyle, że u mnie to falami idzie raz jestem szczęśliwa, a raz nie :) i nie mogę się pozbyć takiego wahania :) u mnie pogoda też niby słońce, ale zimno. Oj coś mi się wydaje, że lata tego lata będzie tyle co nic :)

Ewum witam ;) napisz cos o sobie ;)

Jazza to ja owocowej zupy nie tkne. Dla mnie to kompot ze smietna i jesc nie bede.

Fruzka to kiedy beta?

Aschlee wylezysz sie za cale zycie.

A z tymi testami to cos jest. Chociaz ja tylko raz miałam cien cienia bez ciazy. Tak teraz zawsze wyrazny negatyw.
Ciekawe czemu tak sie dzieje?

reklama
uploadfromtaptalk1435133017601.jpguploadfromtaptalk1435133035384.jpg co wy na to ? Chyba trzeba będzie dzis podzialac ;-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435133017601.jpg
    uploadfromtaptalk1435133017601.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 56
  • uploadfromtaptalk1435133035384.jpg
    uploadfromtaptalk1435133035384.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry