• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dziewczyny ale szalejecie;-)

Fruzka trzymam kciuki by kreska byla ciemniejsza juteo&&&&&&

Malus czekam na wyniki&&&&

Madziolina co tam u Ciebie?

Kochane napewno niezostaniecie same;-) wierze ze kazdej z Was sie uda ale w swoim czasie;-)

Anula a wy juz po badaniach?

reklama
Lux to teraz sie zabezpieczacie?? R juz wraca nie wiem czy mu powiedzieć dziś,czy zaczekac az kreska sciemnieje,najchetniej bym juz na bete poleciała ale za póżno dzis,bzyku mi sie chce a obawiam się że bedzie bał się mnie ruszyc :-p

Ale pogoda okrutna..pada ,glowa mi peka .... masakra

Jula my jutro mieliśmy mieć ale musiałam odwolac bo stary na antybiotyku ma zapalenie zatok ...wiec jak zawsze pod górę ;-)

Anul to ale pech:/ widzisz my tez mielismy isc na to badanie, ale potem sytuacja sie u Nas skomplikowala i mielismy zawiesic starania...a tu okazalo sie za chwile ze jestem w ciazy...powiem ci ze jeszcze do mnie to nie dociera!!!

reklama
Anula cos w tym jest...;-) czlowiek daje sobie spokoj a tu niespodzianka;-)
Ja sie czuje w miare, mdlosci troszke mecza ale jest juz lepiej jak dawke zmniejszylam;-)
nie mam problemu ze sennoscia narazie;-)
corka dochodzi do Siebie po ospie! Ja juz mam dosc bo miesiac juz siedze w domu...czekam az pogoda aie poprawi i zaczne z nia na dwor wychodzic;-)
Mysle ze moze w wekeend wyskocze na jakies zakupy...dawno tego nierobilam;-)
A ty jak sie czujesz? Jak tam w pracy? Dajesz rade? Czy juz sie zwolnilas?

Karola dostalas priv? Bo nieodpisujesz;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry