• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Aliszia no to nudnej ciąży życze.

Ja właśnie skończyłam pracę.
I stwierdzam że moja szefowa albo pali maryske albo bierze coś innego. Była dla mnie dziś wyjątkowo miła. I nie narzekala na nic. I nawet się chwilę do mnie usmiechala.

aliszia boli mnie brzuch w dole ale mam problem z pecherzem co 3 min lece do lazienki siku albo mam jakies zapalenie albo to ciaza ale czy to jest jakis objaw watpie ale od tygodnia mnie to wykancza, a i gratuluje dwoch kresek mialas jakies objawy?

Luska ja biegam co chwile siku.a piecze Cię przy oddawaniu moczu ?bo to główny obiaw zapalenia pecherza.tym Panem co się zajmowałam to zmarł.......:-( bardzo mnie niepokoi ból brzucha rwie mnie wręcz boje się że w kazdej chwili poplyne.klade się zaraz

Hej kochane,
sorki, że się nie odzywałam, ale moje najgorsze przypuszczenia się sprawdziły. Moja była "przyjaciółka" jest w ciąży. M. wiedział od kilku dni, ona mnie też oszukiwała, poniżała mnie, że myślę tylko o sobie, a nie o nim, jak miałam chwile zawahania. Zwolniłam się z pracy, nie chcę jej znać. Tak mnie to boli, że nie wiem co mam zrobić. M. pojechał po środki uspokajające, a we wtorek obrona, nie wiem jak ja dam radę.
Zdecydowaliśmy, że nie robimy żadnych inseminacji, bo ja nie wytrzymam. Idziemy od razu na in vitro.

Ku.. dlaczego życie takie jest. Ja nie wiem czy ja teraz będę się cieszyć dzieckiem nawet jakbym nawet teraz była w ciąży. Ja ją zeswatałam z M bratem, a ona zrobiła mi taki numer. Nienawidzę jej. Wiem, że ich dziecko będzie najpiękniejsze i najbardziej uwielbiane przez rodzinę. A my kim będziemy jak urodzę po niej. Nikim. Moje dziecko w ogóle nie będzie ważne.

Sory, musiałam się wypłakać.

reklama
Moniusia Ale Spojrz na to z drugiej strony. Żeby to ona sie starala bez skutkow a tobie by się udalo? Jakbys sie czula?
A dziecko powinno mieć kochających rodziców. I to jest najważniejsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry