Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi Moniusia ale masz że sobą wielki problem.. Aż przykro Ciebie słuchać.. Nie obarczaj każdego swoimi problemami. Udaj się do psychiatry bo jak teraz znajdziesz w ciążę to tylko zrobisz krzywdę swojemu dziecku. Nikt tobie na złość nie zaszedl w ciążę..
Dziewczyny ja znikam na zawszerozwodze się, mój adwokat składa wniosek w tym tygodniu. Mój mąż powiedział mi że od roku mnie nie kocha, od prawie miesiąca jestem w pl.
Dziękuję Bogu że jednak nie mamy dziecka bo ten wszarz zostawił by nas wtedy tak samo jak teraz - bez mrugnięcia okiem.
Mam szansę na to by na jesieni być wolna kobieta.

Moniusia współczuję ci i mogę się tylko domyślam co czujesz ale uważam że nie powinno sie odrazu twierdzic ze to nic nie da ... to przede wszystkim zaden wstyd,ponizenie czy coś tego typu.kazdy ma swoje racje ale uwierz mi ze psycholog jest osoba obca i widzi wszystko inaczej niz my, a przede wszystkim to lekarz. Moj syn mial problemy z zasypianiem i wzbranialam się z wizytą u psychologa bo wiedziałam lepiej - tak mi się tylko wydawalo ! Bardzo pomógł nam psycholog
.. zastanów się bo Twoje myslenie i obsesyjna chęć posiadania dziecka są " nie zdrowe " ... myslisz ze pomoże ci w zajściu w ciążę stres ktorym się nakrecasz;myśli które wprowadza cie w sran depresyjno-lekowy,rodzina i bliscy a czasem najblizsi którzy sie odwroca od ciebie i ci ktorych odsuwasz ? Blokady które tworzą się w psychice często powoduja niepłodność ! Pomysl o mezu który cie kocha,wspiera ...ale on tez jest człowiekiem ktory ma swoje granice i pewnego dnia moze nie wytrzynac....zostaniesz sama ....
Watpliwosci Ale jak to?
Trzymaj się cieplo ... wszystko się pouklada ;-) zaglądaj czasem ...No niestety dziewczyny życie jest okrutne