• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Watpliwosci kochanie strasznie mi przykro :( nawet nie wiem copowiedziec :(

Moniusia mysle ze dziewczyny maja racje...Rozumiem ze jest Ci przykro ale to nie wyscigi a przeciez logiczne bylo ze skoro sa razem to beda chcieli kiedys miec dziecko i raczej nikogo nie beda pytali o zgode czy moga czy nie...

reklama
watpliwości, trzymaj się.. widzisz dobrze się chyba stało... nie ma tego złego :(

Widzę, że od niektórych z Was słyszę to co bym usłyszała od niej. Wiem, że do mnie do szpitala nikt nie przyjdzie, bo wszyscy będą myśleli tylko o niej. Mnie będą mieli gdzieś. A zawsze chciałam, żeby się cieszyli moim szczęściem. Teraz to nie jestem kobietą tylko zerem w porównaniu do niej niestety.. Nikogo ciąża mnie nie ruszała tylko jej mnie tak ruszyła, bo jesteśmy najbliżej z nimi. Ale widzę, że robicie ze mnie jakiegoś potwora, po prostu chciałam to z siebie wyrzucić. Co do pracy w pracy wszystko za nią robiłam opowiadałam wam kiedyś, zapieprzałam jak mały samochodzik, ona od roku jak pracuje nawet garów nie pomyła, nie posprzątała podłogi, nie pomyła okien. I co teraz mam wziąć to na klatę i może jeszcze bardziej koło niej latać, bo biedna wpadła.. Nawet nie wiecie co to za księżniczka z niej jest.. dlatego też nie mogę z nią pracować, bo mam swój honor, a wiem jak ona ludzi traktuje.. Dobra zmykam dziewczyny już tym razem na zawsze. Pozdrawiam i życzę szczęścia.

Ostatnia edycja:
Watpliwośći trzymaj się dzielnie.Moniusia nie znikaj,w kupie razniej a kazdy tu ma prawo wyrazić swoje zdanie.nie patrz na to czy rodzina bedzie zachwycala się Twoim dzieckiem itp najważniejsze żebyście je mieli i bylo cudem dla was nie dla kogos
Luska kochana jak test???

hej dziewczynki w koncu nie robilam tego testu bo bylam tak zabiegana i zapracowana ze jakos o tym nie myslalam ;) zapisalam sie do gina na srode i piatek niech mnie dwoch lekarzy zbada;P teraz sprzątam , zrobilam juz pierogi z jagodami mmmm... pychota; ) a potem biore mojego lobuziaka na miasto musze oare rzeczy mu kupic bo tak mu noga szybko rosnie ze szok;)! test zrobie dzis na pewno i napisze czy to byl falszywy alarm czy moze zapowiex ciazy;D glowa di gory dziewczynki najwazniejsze by pozytywnie myslec;*!!

Mysia jeju pierogi z jagodami o boziu mam ślinotok na samą myśl,kochana zapraszam:-D:-D do mnie na kawke tylko pierogi wez:-D:-D kocham pierogi z owocami a ja mam dwie lewe rączki do lepienia :-(w garnku otwieraja się jak małże

Mysia jeju pierogi z jagodami o boziu mam ślinotok na samą myśl,kochana zapraszam:-D:-D do mnie na kawke tylko pierogi wez:-D:-D kocham pierogi z owocami a ja mam dwie lewe rączki do lepienia :-(w garnku otwieraja się jak małże

hi hi z mila checia bym sie z tego bielska wyrwala :)oj maczne rzeczy uwielbiam dodam zaraz fotke z 4 urodzin mojego dziecka; ) zrobilam torcik z angry birds i figurki wlasno recznie malowane;) ;) takze plastyczne rzeczy wychodza ;) chetnie sie podzielila bym pierozkami na zywo ale poki co wysle zdjecie po poludniu pierozkow;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry