• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

;) a to sobie ja;)

Załączniki

• 1435564507966.jpg
    1435564507966.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 1435564523125.jpg
    1435564523125.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
u nas nie pada ale pochmurno i tak max 17 stopni wiec oki ;) ja potem ide do klientki robic jej pazurki hi hi wiec w d8mku bede koko 17 to dodam foto z testu;)

Anula boli mnie mocno brzuch i tempka dzis spadla z 37 na 36.8 i troche się boje zeby biochemicznej nie bylo.zamiast na bete jade na pogrzeb dzis bo nauczycielki syna mąż zmarl i jedziemy z wszystkimi rodzicami.
Mysia jaka chudzinka jestes laska jak się patrzy to ja jeszcze raz taka jestem plus oponki heheh.a synus przystojniak

Anula boli mnie mocno brzuch i tempka dzis spadla z 37 na 36.8 i troche się boje zeby biochemicznej nie bylo.zamiast na bete jade na pogrzeb dzis bo nauczycielki syna mąż zmarl i jedziemy z wszystkimi rodzicami.
Mysia jaka chudzinka jestes laska jak się patrzy to ja jeszcze raz taka jestem plus oponki heheh.a synus przystojniak
Zapodaj może no spe .... to nie fajne klimaty u ciebie .... zrob może jutro bete

dziekuje dziekuje no ja mam problem z przytyciem jesli chodzi o codziennosc moja waga to 45,48 kg ;/ a pomyślcie sibie ze w ciazy przytylam az 24 kg :what::eek:

reklama
Hej hej:-)

Luska ja tez chce miec 4 dzieci, zobaczymy jak bedzie, trzymam kciuki za Ciebie ;-)

Fruzka no kochana gratulacje, bo tescik piekny:-), a z na[adami glodu to walczyc mozesz tak, aby robic sobie wiecej posilkow np 5 na dizen, ale mniejszych i regularnych i wtedy organizm dobrze reaguje. A z tym panem to mialas akcje mnostwo stresu...szkoda czlowieka:no:

Aliszia gratulacje:-)

Moniusia przykro mi kochana, wiem, ze Cie to boli, wiem, ze cierpisz, ale musisz w sobie znalezc sile by wziac sie w garsc i isc do przodu, bo z takim nastawieniem jak teraz to nie jest dobrze, ja mialam depresje po stracie ciazy, wiem jak to jest, ale wiem, ze trzeba walczyc. Ja poradzilam sobie sama, wtedy akurat wyjechalam zagranice, tamten wyjazd przyszedl jak zbawienie i na nowo zaczelam zyc.. Pamietaj, ze o wiele latwiej jest upasc na kolana niz z nich wstac, sciakam Cie mocno. Nie na wszystko mamy wplyw, ale przede wszystkim powinnismy myslec o sobie, co jest dobre dla nas. Ja i M tez staramy sie, ale bardziej na luzie, bo jak przez chwile bylo na pelen gwint to ja wariacji dostawalam, zarowno ja jak i M nie czulismy sie z tym dobrzedlatego jest spontan, bez zabezpieczenia, wolna amerykanka i szalenstwo i cieszymy sie soba i zyciem. I nigdy nie bylismy bardziej szczesliwi jak teraz, pragniemy dziecka przeogromnie, ale nie za wszelka cene, bo wiemy oboje, ze takie obsesyjne pragnienie dziecka tylko bardziej poteguje blokade i nieplodnosc u kobiety i presje na obojgu i zalamania z kazda @, ktora przychodzi itd. Kochana takie rozwiazanie proponuje tez Tobie. Nie znikaj kochana, bo nikt tutaj nie chial dla Ciebie zle, martwimy sie o Ciebie

Watpliwosci normalnie oczy mam wielkie jak 5 zl.... nie rozumiem tego i jestem w szoku.. skoro nie kochal od roku to po co bral slub? Wspolczuje kochana... brak mi slow, bo jestem w szoku po prostu

Mysia trzymam kciuki z atescik, pierogi z jagodami o mamusiu mniam mniam:-D

No jestem poweekendowo. @ przyszla w czoraj nad ranem, wiec kolejny termin na 26 lipca, spoko w koncu france przepedze skutecznie heh. Moj M ostatnio mi zrobil wyklad jak to czytal artykul o tym, ze jak kobieta mysli duzo o zajsciu w ciaze to ma mniejsze zainteresowanie seksem, a co za tym idzie ciezej u niej o orgazm, a brak orgazmu utrudnia zajscie w ciaze, bo cos tam sie wtedy nie otwiera i nie zasysa.. no moj geniusz;-), ale madrze prawi.
A ja w weeend sprzatanko, gotowanko, zorbilam kopytka ze szpinakiem i bazylia, sos blognese, ale troszke inaczej, a do tego kalafior z bulka tarta, no nie moglam sie oprzec, a na deser ciacho z truskawkami, biszkopt, krem, trusklawy i galaretka, mniam:-D

Planuje zakupy ciuszkowe, bo tyle wyprzedazy.
Dzis w pracy bede dluzej bo do 19, bo musze dopilnowac paru rzeczy, ale dam rade;-)

Mileog dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry