• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Mysia-ale z Ciebie laska, a synuś i tort super!
Fruzka-zrób tę bete, bo już bym Ci z chęcią pogratulowała i się wstrzymuje po tych akcjach Dziewczyn z testami.

Pytanie mam bo już zdurniałam od tego co piszą w necie. Jak to jest z tym tsh?
Jedni piszą że powinno być ok 1 w trakcie starań, inni że to dotyczy tylko dziewczyn z problemami z tarczycą, a ja ktoś ma ok, to wystarczy żeby w normie było. To ja już nie wiem. Jutro robię rano i tak się zastanawiam bo zazwyczaj mam 2.8-3,2.

reklama
Mysia-ale z Ciebie laska, a synuś i tort super!
Fruzka-zrób tę bete, bo już bym Ci z chęcią pogratulowała i się wstrzymuje po tych akcjach Dziewczyn z testami.

Pytanie mam bo już zdurniałam od tego co piszą w necie. Jak to jest z tym tsh?
Jedni piszą że powinno być ok 1 w trakcie starań, inni że to dotyczy tylko dziewczyn z problemami z tarczycą, a ja ktoś ma ok, to wystarczy żeby w normie było. To ja już nie wiem. Jutro robię rano i tak się zastanawiam bo zazwyczaj mam 2.8-3,2.

bardzo dziekuje ;) no synusia mam przystojnego to dziewczyny rax dwa coreczki robcie bym mogla byc dumna tesciowa;) kandydatki musza być :)

Jazza, ja też bym chciała coś sobie kupić ale szafy mi się nie domykają i planuję zrzucić w tym miesiącu 5kg, więc nie ma mowy, no chyba że buty :)
Pierogów i parowańców z jagodami to się w sobotę tak objadłam że mi starczy chyba na rok, a w domu leżą jagody i plan jest żeby pierogi zrobić, ale chyba zamrożę. No i jeszcze wiśni szklanek prosto z drzewa, tzn ustami z gałęzi, pycha. Te z kolei pomrożone już leżą na dnie zamrażarki na zimę czekają.

Fruzka dziekuje ze pytasz.Czuje sie w miare dobrze,troszke slaba ale plamienia mi odpuscily wiec sie ciesze.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Kolejna wizyta 7.07 a Ty jak tam?

dzien dobry, Moniusia ja jeszcze chcialam nawiazac do Cb, tu nikt na zlosc Tobie nie chce zrobic, to jest forum, tu kazdy moze wyrazic swoje zdanie,my patrzymy na to obiektywnie, a Ty tak bardzo pragniesz dzicka, ze ta zazdrosc o jej ciaze swiat Ci przeslania, ja wiem to przykro bedzie jak rodzina bedzie rozczulac sie nad jej dzieckiem a Ty bedziesz na to z boku patrzec, ale to minie, w koncu minie ten szal a Ty wtedy zajdziesz i bedziesz w centrum zainteresowania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry