Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mysia-ale z Ciebie laska, a synuś i tort super!
Fruzka-zrób tę bete, bo już bym Ci z chęcią pogratulowała i się wstrzymuje po tych akcjach Dziewczyn z testami.
Pytanie mam bo już zdurniałam od tego co piszą w necie. Jak to jest z tym tsh?
Jedni piszą że powinno być ok 1 w trakcie starań, inni że to dotyczy tylko dziewczyn z problemami z tarczycą, a ja ktoś ma ok, to wystarczy żeby w normie było. To ja już nie wiem. Jutro robię rano i tak się zastanawiam bo zazwyczaj mam 2.8-3,2.
Misia bo wszystkich nie wstawilam tylko chyba 3.Aschlee umówilam sie na pierwsza wizyte 23 lipca zeby serduszko już widziec.dobrze ze plamienia sobie poszly,leż dalej i tyj :-)
Dzięki kochane, przepraszam, ale na moje zachowanie nie mam wpływu coś chwilowo..
jazza, jak Ty coś napiszesz to mam wrażenie, że muszę się Ciebie słuchać hehe ..
Co do tsh, to ja mam niby niedoczynność tarczycy miałam ostatnio 4,0 wynik, ale od wczoraj odstawiłam tabletki.. bo ta moja koleżanka miała jeszcze większy wynik ode mnie i jakoś jest w szczęśliwej ciąży. Więc nie będę się truć :-) mi lekarz powiedział, ze do starań powinno być poniżej 2.
Chyba wydaję mi się, że nie mogę teraz zajść w ciążę. M. umówił wizytę w klinice, bo tak bardzo chce. Ale ja czuję, że muszę odpuścić. Trudno wprowadzę się do domu pustego, bez dziecka,ale to nic..![]()
Dzięki kochane, przepraszam, ale na moje zachowanie nie mam wpływu coś chwilowo..
jazza, jak Ty coś napiszesz to mam wrażenie, że muszę się Ciebie słuchać hehe ..
Co do tsh, to ja mam niby niedoczynność tarczycy miałam ostatnio 4,0 wynik, ale od wczoraj odstawiłam tabletki.. bo ta moja koleżanka miała jeszcze większy wynik ode mnie i jakoś jest w szczęśliwej ciąży. Więc nie będę się truć :-) mi lekarz powiedział, ze do starań powinno być poniżej 2.
Chyba wydaję mi się, że nie mogę teraz zajść w ciążę. M. umówił wizytę w klinice, bo tak bardzo chce. Ale ja czuję, że muszę odpuścić. Trudno wprowadzę się do domu nowego, pustego, bez dziecka, ale to nic..![]()