• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Mysia-ale z Ciebie laska, a synuś i tort super!
Fruzka-zrób tę bete, bo już bym Ci z chęcią pogratulowała i się wstrzymuje po tych akcjach Dziewczyn z testami.

Pytanie mam bo już zdurniałam od tego co piszą w necie. Jak to jest z tym tsh?
Jedni piszą że powinno być ok 1 w trakcie starań, inni że to dotyczy tylko dziewczyn z problemami z tarczycą, a ja ktoś ma ok, to wystarczy żeby w normie było. To ja już nie wiem. Jutro robię rano i tak się zastanawiam bo zazwyczaj mam 2.8-3,2.

ja mam 1,76 i lekarz mowil, ze jest ok

Aschlee mnie z Dominikiem szybko wydeło ja mam tendencje do tycia z nim przytyłam 22kg ale moja siostra 35 kg wiec ja chyba nie tak zle mialam.wiesz jak wstawia się suwaczek ???

Ostatnia edycja:
Dzięki kochane, przepraszam, ale na moje zachowanie nie mam wpływu coś chwilowo..

jazza, jak Ty coś napiszesz to mam wrażenie, że muszę się Ciebie słuchać hehe .. :)

Co do tsh, to ja mam niby niedoczynność tarczycy miałam ostatnio 4,0 wynik, ale od wczoraj odstawiłam tabletki.. bo ta moja koleżanka miała jeszcze większy wynik ode mnie i jakoś jest w szczęśliwej ciąży. Więc nie będę się truć :-) mi lekarz powiedział, ze do starań powinno być poniżej 2.

Chyba wydaję mi się, że nie mogę teraz zajść w ciążę. M. umówił wizytę w klinice, bo tak bardzo chce. Ale ja czuję, że muszę odpuścić. Trudno wprowadzę się do domu nowego, pustego, bez dziecka, ale to nic..:)

Ostatnia edycja:
Dzięki kochane, przepraszam, ale na moje zachowanie nie mam wpływu coś chwilowo..

jazza, jak Ty coś napiszesz to mam wrażenie, że muszę się Ciebie słuchać hehe .. :)

Co do tsh, to ja mam niby niedoczynność tarczycy miałam ostatnio 4,0 wynik, ale od wczoraj odstawiłam tabletki.. bo ta moja koleżanka miała jeszcze większy wynik ode mnie i jakoś jest w szczęśliwej ciąży. Więc nie będę się truć :-) mi lekarz powiedział, ze do starań powinno być poniżej 2.

Chyba wydaję mi się, że nie mogę teraz zajść w ciążę. M. umówił wizytę w klinice, bo tak bardzo chce. Ale ja czuję, że muszę odpuścić. Trudno wprowadzę się do domu pustego, bez dziecka,ale to nic..:)

zobaczysz, ze ona urodzi a Ty zajdziesz :-)

Fruzka na tel chyba sie nie da ale na kompie musisz wejsc na panel uzytkownika ( prawy gorny rog) potem zjezdzasz suwakiem troszke nizej i po lewej stronie masz edytuj sygnature i tam wklejasz link do suwaczka i zatwierdzasz :)

Chyba wydaję mi się, że nie mogę teraz zajść w ciążę. M. umówił wizytę w klinice, bo tak bardzo chce. Ale ja czuję, że muszę odpuścić. Trudno wprowadzę się do domu nowego, pustego, bez dziecka, ale to nic..:)

Jak ktoś wcześniej pisal moze to glowa blokuje a nie tsh. Musisz odpoczac. Zrelaksowac sie. I zacząć korzystać z życia. A w pewnym momencie zaskoczysz sama siebie jak Ci @ nie przyjdzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry