• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej

Moniusia gratuluje magistra i bede zaciskac za Was ogromne kciuki, aby wszystko sie pieknei udalo teraz

Lux tak sobie mysle, ze cytrynowa ma racje odnosnie jedzenia, zrob cos razem z dziecmi np pizze, niech same zadecyduje i poloza dodatki, zobaczysz, ze bedzie smakowalo.

Cytrynowa te metody zywieniowe naszych rodzicow byly jakie byly, ale badz co badz byly skuteczne

Anula trzymam kciuki trzymam mocno, a awans w porzadku, szef jest do konca tygodnia, funkcje przejmuje od przyszlego poniedzialku, wiec teraz caly czas zalatwianie roznych rzeczy i jeszcze pare szczegolow do dogrania

Fruzka oj widze, ze porzadnie Ci cisnienie podniesli, kochana rozumiem Ciebie, z takimi ludzmi inaczej sie nie da, a taki element jak tamta kobitka to potrafi krwi napsuc, a i jestem pewna, ze teraz to kazdy platny zabojca bedzie sie Ciebie bal. I tez radze Ci zg;aszac takie rzczy na policje, bo z patologia nie ma innej metody. A tescik boski

Aschlee kochana ciesze sie, ze u Ciebie wszystkoi pieknie

Julia matko boska poplakalam sie, kochana jestem z Toba i sciakm mocno, wiem, ze nic nie ukoi teraz tego bolu, sama przez to przeszlam, wiec tym bardziej jestem z Toba,
[*] dla twojej Kruszynki

Jestem w szoku, bo tak bardzo trzymalam za Julcie kciuki...zobaczysz kochana bedzie dobrze, teraz ciezko w to wierzyc, ale bedzie...

Jazza ja czasami myślę ze ja w ogole w innym świecie się wychowalam. Bo teraz calkiem inaczej się dzieci chowa. Dużo osob chucha i dmucha na dzieci. A potem takie sieroty chodzą po świecie. Ze mama przychodzi sprzatnac wynajmowany pokoj.

Cytrynowa witaj ....jak twój cykl?jakie plany na dziś?

Jazza no to super ;-) teraz to wogole będziesz miała rece pełne pracy ;-)

Fruzka jak samopoczucie?

Moniusia jak po weekendzie? Magisterka swietowana była?

Luska jak tam?

Lux pracujaco dzisiaj?

U nas dzisiaj słońca brak, chmury i wiatr - zupełnie przyjemnie

dzien dobry mysle o Julii :no:
Anula-ja mam dwa tygdnie pod rzad nocek, dzis zaczynam :-)
Cytrynka kiedys dzieci same sie chowaly a teraz wszystko pod kloszem trzymane :wściekła/y:
Jazza ja probuje z dziecmi gotowac, ale wiesz jak to wychodzi :wściekła/y:

Dzień dobry. Witajcie w ten kolejny słoneczny dzień. Byłam na wsi w weekend. Troszkę się opalilam i piegi mi wyszły. :/ dziś sproboje odstawić betabloker zobaczymy jak będzie. Troszkę ciężki czas dla sercowo nastał, ta duchota dobija.
Kupiłam buty wczoraj :) sandały na grubym obcasie zapinane trochę poniżej kostki. Nawet jakąś pani mnie zaczepia ze ładne mam buty. Dałam 20 zł. :)

reklama
Anula ja nocek tam nie lubie, oni maja wilgoc w domu i ciezko sie tam spi
Misia a ja sie okupilam w miescie w sobote w ubrania aaaa i perfum 212 se kupilam, fakt 300 zl poszlo na niego, ale nie zaluje, bo jest mega

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry