Hej
Moniusia gratuluje magistra i bede zaciskac za Was ogromne kciuki, aby wszystko sie pieknei udalo teraz
Lux tak sobie mysle, ze cytrynowa ma racje odnosnie jedzenia, zrob cos razem z dziecmi np pizze, niech same zadecyduje i poloza dodatki, zobaczysz, ze bedzie smakowalo.
Cytrynowa te metody zywieniowe naszych rodzicow byly jakie byly, ale badz co badz byly skuteczne
Anula trzymam kciuki trzymam mocno, a awans w porzadku, szef jest do konca tygodnia, funkcje przejmuje od przyszlego poniedzialku, wiec teraz caly czas zalatwianie roznych rzeczy i jeszcze pare szczegolow do dogrania
Fruzka oj widze, ze porzadnie Ci cisnienie podniesli, kochana rozumiem Ciebie, z takimi ludzmi inaczej sie nie da, a taki element jak tamta kobitka to potrafi krwi napsuc, a i jestem pewna, ze teraz to kazdy platny zabojca bedzie sie Ciebie bal. I tez radze Ci zg;aszac takie rzczy na policje, bo z patologia nie ma innej metody. A tescik boski
Aschlee kochana ciesze sie, ze u Ciebie wszystkoi pieknie
Julia matko boska poplakalam sie, kochana jestem z Toba i sciakm mocno, wiem, ze nic nie ukoi teraz tego bolu, sama przez to przeszlam, wiec tym bardziej jestem z Toba,
[*] dla twojej Kruszynki
Jestem w szoku, bo tak bardzo trzymalam za Julcie kciuki...zobaczysz kochana bedzie dobrze, teraz ciezko w to wierzyc, ale bedzie...