• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Misia to kciuki zeby serducho ładnie zareagowało na odstawienie leków,no cieżki okres dla sercowców jest moj maly to juz drzemie w dzień bo jak mówi serce mu wali.
Lux to jak nocki to chociaz dzieciaki spac beda to nie bedziesz musiała użerać sie z nimi.
zaczeło własnie padac u mie bleeeeeee duszno w staniku po domu chodze

reklama
Fruzka- rozumiem go doskonale tez bym cały czas spala.
Lux- no to współczuję. Strasznie meczy sen przerywany. Ja juz się przyzwyczaiłam do tego ze co godzinę czy dwie się budzę ale potrafię od razu zasnąć.

Fruzka- dobry lekarz to podstawa. Ile ja się nameczylam przez różnych konowalow. No nikomu nie życzę. Może nie będzie potrzebował leków jeśli dobrze sobie radzi. Ważne żeby był pod kontrolą i żebyś ty miała do lekarza zaufanie. A może mu pomogą i wszystko przejdzie - na to liczę :)

reklama
Misia co lekarz to opinia,zaluje ze z Wawy nas juz wypisali i przeniesli papiery do Olsztyna,ale jeżdzac do CZD miał jedynie wade serca pozniej tahykardia się wkradła,ide poloze sie na trochę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry