• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux - wyglądało ze jeden zmieniał pas i zajechał drogę. Ale dziwne te duże uszkodzenia bo to przed światłami tuż było i tam się szybko nie jedzie. Jeden miał kolo aż oderwane. Idę mężowi obiadek robić. Spaghetti będzie z męskim z indyka i makaronem bez kalorii ;)

reklama
Hej poweekendowo :-)

U mnie upalow ciag dalszy. Wczoraj wymoczylismy doopki w basenie i spalilam cały dekolt. Dziś wieczorem do pracy a od rana ciągle w biegu. Dziś np siedziałam na drzewie i czereśnie na kompot obieralam. Co do starań to w tym cyklu było i jest szaleństwo. Ciekawe co z tego wyniknie. Patrzcie na mój wykres.

Misia, jak takie skutki tego wypadku to podejrzewam że nie jechali wolno.

Cytrynowa, nie wiem jak można anten sposób traktować pracownika. Jak się jej coś nie podoba to powinna powiedzieć to tobie A nie innym.

Załączniki

• 1436190407055.jpg
    1436190407055.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
No ja też. Zrzut albo inaczej screen shot. Po prostu włączysz aplikację i robisz tak jakby zdjęcie tego co właśnie widzisz na ekranie tel. Na necie sprawdź jak to zrobić w swoim tel bo ja sama u siebie nie wiedziałam na początku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry