• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

cytrynowa_, mnie mama wychowała tak, że właśnie mam liczyć na siebie i w ogóle, nic nie umiałam ugotować. A teraz jak mam swój dom to świra dostaje, przyjeżdża, chce robić wszystko za mnie :P

anula, a dziękuję , nieee nie było żadnego świętowania :-) odstawiliśmy alkohol z M. bo nawet do in vitro podpisujemy, że nie spożywamy. Także grzecznie :-)))) U mnie troszkę kropiło od razu inne powietrze. Ale już znów ukrop się szykuje..

misia, no proszę jaki udany zakup! :)

Ja wcinam marcheweczki dzisiaj w pracy ze swojego ogródka, Zmieniamy dietę, wszystko, żeby się udało... !
Przyjaciółka narazie na urlopie dlatego wróciłam do pracy. Ale nie wiem jak za tydz. będę z nią rozmawiać. Nie potrafię się cieszyć jej szczęściem, poradźcie coś :(

reklama
Anula 56 dzien. ;) coś się dzieje. Czuje zmiany. Więc czekam. Myślę ze w ciagu tygodnia przyjdzie.
Wolne mam tak ustawione ze nawet nie mam jak się do lekarza wybrac. A szefowa ucieka od nas i się nie pokazuje.

Lux-ja kupuje perfumy od kuzynki męża, ona ma hurtownie i drogerie. Za swoje Hugo boss Deep red place 160. W internecie można nawet taniej ale boję się tak żeby nie zobaczyć, może podroby.
Cytrynowa jak tam dieta? U mnie całkiem nieźle. -1,5 kg po tygodniu. Jeszcze z 6 by się przydało.

No właśnie Lux kochana, tak to wszystko widzę, że tak będę się zachowywać.. wiem, że będą na mnie gadać. Ale kurde najnormalniej na świecie nie umiem inaczej ;/ chcę, ale nie potrafię .. ;/

Tyle, że my zawsze wszystko sobie gadamy i w ogóle i jak ona będzie się mnie pytać o wszystko ja coś jej opowiem, to ona zaraz zacznie o sobie nawijkę.. więc nie wiem jak to wszystko znieść. No, ale muszę jakoś zacisnąć zęby..

Monia musisz stac z boku, zeby nie sluchac, a skarpetki kupilam, bodziaki czy potem a wozek i lozeczko juz mam, bo to bedzie bolec, a ze beda gadac na Cb to trudno, nie musisz lubic wszystkich :-)
Misia a na I.perfumy mozna kupic oryginaly i sa tansze niz w sklepie :-)

lux, no właśnie najbardziej tego się boję... Tym bardziej, że ona tak wszystko PRZESŁADZA. Nie znam drugiej takiej osoby.;/

Oj wielką los na mnie próbę zesłał..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry