• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
niusia: witaj :) Kciuki za ten cykl, oby się okazał szczęśliwy :)

madziolina: zaczęłaś dzień z grubej rury. Rano już tyle zrobiłaś :D Udanej wizyty rodzinki :)

edita: humorek mam wybitnie dobry dzisiaj :D Od rana jem gorzką czekoladę, więc może to dlatego :D Wow! Wzorcowa waga u ciebie ;) A to zdziwienie na twarzy tej babeczki co się spytała po co przyjechałaś do szpitala pewnie bezcenne :D

anula: ooo jaka wyraźna krecha! Życze ci kochana, żeby tak samo było za chwilę na ciążowym :D

karola: wykorzystaj, wykorzystaj :D Dobrze, że humor wraca ;) Ja zaraz po @, albo pod koniec też zawsze mam ochotę na bzykanko :D

missiiss: o jak ja bym chciała, żeby mnie w ciąży ciągnęło do zdrowego jedzenia i żeby słodycze poszły w odstawkę :D

lux: co tam w weekend porabiasz kochana?

U mnie błogie, niedzielne lenistwo...

No właśnie zastanawiam się nad tym co to może być testy ovu mi wychodzą jedna kreska ciemna a ta druga bardzo blada i tak cały czas w każdym dniu testowania nic nie ciemniala jak myślicie może to oznaczać brak ovu...

Nusia
Skoro 3xbyłaś w ciąży to raczej ovu masz:) może testy wadliwe? A długo starałaś sie poprzednimi razy?;)

Jugosława
Humor dopisuje to super:) a zapomnialam odpisać, że plesniaka lubię z czymś kwaskowatym wiec raczej powidła śliwkowe :)

Luska
Co tam u Ciebie?;)

Missis
Pranie nie zmoklo?:)

Anula
Ale piękne to marzenie o II kreskach:) też mam takie:) oby nam się spełniły szybko:)

Ja wbilam sie między jeden deszcz a drugi i nie zmoklismy na spacerze:)
A w domu nawet porządki wiosenno-swiateczne w szafkach udało się zrobić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nusia
Skoro 3xbyłaś w ciąży to raczej ovu masz:) może testy wadliwe? A długo
starałaś sie poprzednimi razy?;)

Jugosława
Humor dopisuje to super:) a zapomnialam odpisać, że plesniaka lubię z czymś kwaskowatym wiec raczej powidła śliwkowe :)

Luska
Co tam u Ciebie?;)

Missis
Pranie nie zmoklo?:)

Anula
Ale piękne to marzenie o II kreskach:) też mam takie:) oby nam się spełniły szybko:)

Ja wbilam sie między jeden deszcz a drugi i nie zmoklismy na spacerze:)
A w domu nawet porządki wiosenno-swiateczne w szafkach udało się zrobić:)

W poprzednie ciążę zachodziłam szybko córki w pierwszym cyklu synek w drugim.Wydaje mi się ze to przez depoprovere, wzięłam 1 infekcje we wrześniu po 12 tyg miał przestać działać i nie powinno być problemów tym bardziej że to tylko jeden zastrzyk.Teraz widzę ze prawdopodobnie ten tylko jeden zastrzyk zniszczył mi całą gospodarkę hormonalną i coś czuje że tak szybko dwóch kreseczek na teście nie zobacze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry