• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej niedzielnie

Julcia
Ciesze sie ze zakupy udane :-) ja jestem dobrym przykladem ze nie trzeba duzo tyc w ciazy ;-)

Nusiam86
Witaj !

U mnie rano bylo slonecznie wiec wstawilam pranie i co? Takie chmury naszly ze nie wiem czy na dwor je wywiesze w ogole. A chcialam jeszcze kurtki uprac wiosenne. Teraz bedzie tak dlugo jasno :-)
Mam nadzieje dzisiaj bede miala lepszy dzien.

Milego dzionka

Hej, hej:)

Witaj Nusia:) O które dziecko się starasz? Który cykl?:)

Missiis
U mnie wczoraj i dzisiaj pochmurnie i deszczowo, więc złudzeń co do pogody nie mam:(
Rozumiem, że mało przytyłaś w ciąży?:)

Julia
Ale okazja z tymi twoimi zakupami! Masakra!:-D:-) A te ciuchy ciążowe to pewnie proroczą wizję miałaś:) :tak:

Jugosława
Jak humorek? :)

Madziolina
Kapuśniak uwielbiam:) Kotlety będę mieć jutro:)

Ja dwie godz.przed porodem ważyłam 63kg. Przytyłam niecałe 12kg więc tak akurat. Ja w sumie szczupła jestem, to musiał mi ten domek urosnąć,ale kurka przyznaję, że brzuch miałam nieduży... W szpitalu jak rodziłam, na poczekalni przy skurczach jedna kobieta pytała się po co przyjechałam i jak dowiedziała się, że właśnie rodzę, to myślała, że siódmy m-c mam:rofl2: Ale każda ciąża inna, może teraz będę wielka:):tak::-D
Muszę na spacer z Młodym na parking auta oglądać :), a pogada masakra...:no:

Wiecie .. dzisiaj właśnie zapodalam ostatni test ovu ... jest dziś jak ta lala ... mega wyraźnie ...lepiej niż wczoraj .... aplikacja wylicAjaca @ tez mi mówi ze dzisiaj ovu ...

Co wy na to ?
uploadfromtaptalk1427620363428.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427620363428.jpg
    uploadfromtaptalk1427620363428.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 79
Edita
Hmmm jeszcze nic :-D;-) przynajmniej tak bylo pare dni temu. Ale mlode teraz szybko rosnie wiec moze bedzie jutro ciut na + bo mam wizyte i musze sie zwazyc ;-) ja z tych ciut grubszych. Z jaskiem + 6 kg gdzie mies po porodzie spadlam 16 kilo a teraz narazie nic. Wiec mysle ze na max 3-4 kg sie skonczy ;-)

Anula
Piekny tescik owu :-) no to do dziela:-D &&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry