• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

limonka: jak tam było na spacerze w lesie? Co do ciast to będę robiła: babkę czekoladowo waniliową, albo czekoladowo cytrynową, pewnie jest, że będzie dwukolorowa. Oprócz babki zrobię pleśniaka (uwielbiamy to ciasto, a dawno nie robiłam) i zrobię jeszcze sernik, ale nie wiem z czym. Może wiśnie i czekolada...zobaczę jeszcze :)

anula: przygotowania wcześnie, bo ja nie znoszę kolejek :/ A z roku na rok ciężej to znoszę ;) Chcę sobie i innym oszczędzić mojego zdenerwowania ;) Widze, że impreza się udała:) Fajny pomysł z zaangażowaniem dzieci w gotowanie :) Bardzo ładny test owu :) Działania u ciebie prężne, tak więc obiecująco :D

fruzka: strach przed dentystą przerabiam co jakiś czas...ale nie ma rady :/ Niestety w tej kwestii najlepiej zapobiegać, bo ból kiedy nerw jest podrażoniony jest okropny...Ciuchy to i ja powinnam poprzeglądać. Przeszeł ci nerwowy nastrój?

missiiss: robię pleśniaka, babkę (jeszcze nie wiem dokładnie jaką, ale dwukolorową czekoladowo jakąśtam) i sernik. Wafla? Takie przekładane? Jakim kremem? Ja w ogóle uwielbiam domowe wypieki, sklepowe mogą dla mnie nie istnieć. Czekoladowiec brzmi przepysznie ;D Mhmmm...Czyli wigilia będzie już u was, fajnie :)

migduch: udanych urodzin ;)

karola: do jutra już blisko kochana, mąż niebawem wróci :) Niezdrowe babskie wieczory są jedyne w swoim rodzaju i pomagają ;) Ja robię ciasta w małych blaszkach, więc takie np. 3 to jak 1 w dużej blaszce ;D Jakiś czas temu tak wykombinowałam i jest fajne, bo mamy różnorodnośc :D Kurki dobre na takie poświętne zapasy :D Eh rozumiem tą zazdrość...jedni zaliczają wpadki, a niektórym się nie udaje :(

aschlee: zdrzemnęłaś się trochę? Uuu droga ta beta :|

My dzisiaj otworzyliśmy sezon rowerowy...jeździliśmy po lesie ponad 2h. Tyłek mnie boli i nogi, ale jestem zadowolona i mam przypływ energii ;D Nawet umyłam ramy okienne, ale na okna przyjdzie czas po weekendzie. Nie wiem czy powinno się to dzielić, ale strasznie czarne były te ramy :|
Heh mam jakiś taki dziwny wewnętrzny spokój jeśli chodzi o ten cykl...nie wiem czy to dobrze czy źle...brzuszek mnie czasem pobolewa, dzisiaj 16dc, więc już po owu.

reklama
Jugosława, czujesz spokój to dobrze, zrobiłaś co mialaś zrobić-teraz tylko czekać na efekt:) ja też uwielbiam pleśniaka i sobie chyba zrobię na swieta:) a ten sernik z czeko i wiśniami brzmi masakrycznie wspaniale:)

Fruzka
Póki@ nie ma jest zawsze szansa:) a cierpliwości się uczymy im dłużej czekamy -czego Tobie NIE ŻYCZĘ;)

Anula
Fajny pomysł z tą imprezą urodzinowa:) nic dziwnego że syn zadowolony:) kreska na teście ovu piękna więc tylko działać:)

Karola
Babskie wieczory najlepsze;) ja dzis wprawdzie z mężem ale też przy chipsach i może winie;) a zazdrość ludzka rzecz.. przeciez kamieniami nie rzucasz w okna:)

Luska
I q nagrodę za cierpliwość dostaniesz II kreski:)

Missis
Przerabane z ta wypłata:( ale niedługo na swoim bedziecie a z tego można sie bardzo cieszyć! :)

Julka
Jak zakupy?;)

Limonka
A może akurat się udało ci będzie super niespodzianka:)

Mi dzis Mlody nie spał w dzień w ogole bo byliśmy na zakupach i coś chłopak się rozregulowal:( za to szybciej zaśnie:)

reklama
aschlee: parówki i kakao? Niezłe połączenie :D Właśnie sobie uświadomiłam, że zapomniałam kupić kakao :| Ale parówki mam :D hahaha

julia: kochana żyjesz po tych zakupach? :D

edita: mam nadzieję, że ten spokój wystarczy mi do końca cyklu :D Z jakim dżemem robisz pleśniaka? Ja z czarnych porzeczek...ubóstwiam to połączenie ;D

A co do sesji brzuszkowych ciążowych to widziałam zdjęcia i normalnie piękna sprawa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry