• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hello
Anulcia
No niby powinnam miec sr z 12 mies. Ale zasil. Chorobowy mam wyliczony z mniejszej podstawy i taka dniowka wychodzi. A jakby minelo 3 mies miedzy ciazowym a opieka nad chorym dzieckiem to wtedy by mi wyliczyli na nowo ze sredniej dzienna za zasilek chorobowy w ciazy. Siedzialam wczoraj do 23:30 czytalam analizowalam wyplaty od pazdziernika i doszlam do tego. Kiedys studiowalam rachunkowosc i finanse. Dobrze mi szlo ale mnie to nie jaralo wiec zrezygn. I poszlam na pedagogike. Ale co nieco sobie przypomnialam wczoraj. No nic trudno...
Oponny do rajdowki za 2000:Oo_O o szok :-D
Ja ide na winko upije sie bo w tym miesiacu mi to potrzebne ;-) noo kurcze niezle ze ani razu spiny nie mieliscie :-) u mnie w malzenstwie jest syndrom oczyszczania atmosfery :-P tzn jak za dlugo jestesmy spokojni to przychodzi taki moment ze nas rozrywa od srodka i wtedy byle *******a i boom a pozniej znow jest ok ;-) no to sie szykuje dzien pelen swietowania :-) super! Uwielbiam jak dziecko tak przezywa i taka radosc z niego promieniuje :-) fajny pomysl z ta pizza! No a test owu coraz ladniejszy wiec prosze mi tu korzystac ile wlezie :-P mlody padnie po wyczerpujacym dniu wiec bedzie czas zapewne ;-)

Edita
Ja bym jaska udusila jakby mi o 6-7 wstal :-P 8 to minimum szczegolnie w weekendy. Ale on dosc pozno chodzi spac. W ogole moj jasiek byl taki niedobry wczoraj jakby mu ktos pieprzu nasypal do tylka o_O nie wiem czy to od pogody czy od czego.

Julcia
Powodzenia :-D kurcze 40 minut to rzeczywiscie bardzo malo. Ja to musze zawsze wszystko dokladnie poogladac.:-) ahh juz sie nie moge doczekac az bede po i zeszczupleje do 65 kilo :-D bo taki mam niecny plan :-) a wtedy sie wbije w swlje kilku letnie ukochane jeansy nowe ktore czekaja na mnie az schudne bo po to je kupilam wtedy ale sie nie doczekalam :-P

Luska
Sniadanko wciagniete teraz lekkie porzadki i zakupy:-) a ty jakies plany konkretne masz?:-)

Jugoslawa
Ja dzis tez czesc listy zrobilam z mama co kupic na swieta i podzielilysmy co kto kupuje i jakos swoj budzet moze zmieszcze. Hmm ostatnie swietana wspolnym kawalku mieszkania :-) bo mam nadzieje ze koncem kwietnia sie wyniesiemy do siebie juz :-) i na wigilie to ja rodzicow zaprosze :-). Jakie ciasta wybralas?:-) bo ja zrobie babeczki i czekoladowca. Mamuska pewnie swoje rogaliki i wafla.

A wlasnie macie jakis fajny sprawdzony przepis na babeczki?:-)

Limonka
Od 5:O wow :-D podziwiam:-) czemu do bani cykl? Nie wykorzystany ?

Fruzka
Mozesz na mnie sie wyzyc a ja na tobie co :-P;-) tez mam dziwny dzien ... no ale za duzo mi sie na glowe zwalilo troche... zycze zeby dzien sie uulozyl milo i by tescik ci humor poprawil. Mi testy wychodzily juz 10 dni po owulacji :-) blade ale byly. Znam dziewczyny gdzie wychodzilo 9dpo. Takze &&& trzymam mocno!:-)

Uff auto odebrane i zaplacone... ale serce to mi pekalo normalnie jak wpisywalam ten pin w terminalu :-X boze dzieki ci za wymyslenie kart kredytowych! Szkoda tylko ze same sie nie splacaja;-)

Milego weekendu !

Hello
Anulcia
No niby powinnam miec sr z 12 mies. Ale zasil. Chorobowy mam wyliczony z mniejszej podstawy i taka dniowka wychodzi. A jakby minelo 3 mies miedzy ciazowym a opieka nad chorym dzieckiem to wtedy by mi wyliczyli na nowo ze sredniej dzienna za zasilek chorobowy w ciazy. Siedzialam wczoraj do 23:30 czytalam analizowalam wyplaty od pazdziernika i doszlam do tego. Kiedys studiowalam rachunkowosc i finanse. Dobrze mi szlo ale mnie to nie jaralo wiec zrezygn. I poszlam na pedagogike. Ale co nieco sobie przypomnialam wczoraj. No nic trudno...
Oponny do rajdowki za 2000:Oo_O o szok :-D
Ja ide na winko upije sie bo w tym miesiacu mi to potrzebne ;-) noo kurcze niezle ze ani razu spiny nie mieliscie :-) u mnie w malzenstwie jest syndrom oczyszczania atmosfery :-P tzn jak za dlugo jestesmy spokojni to przychodzi taki moment ze nas rozrywa od srodka i wtedy byle *******a i boom a pozniej znow jest ok ;-) no to sie szykuje dzien pelen swietowania :-) super! Uwielbiam jak dziecko tak przezywa i taka radosc z niego promieniuje :-) fajny pomysl z ta pizza! No a test owu coraz ladniejszy wiec prosze mi tu korzystac ile wlezie :-P mlody padnie po wyczerpujacym dniu wiec bedzie czas zapewne ;-)

Edita
Ja bym jaska udusila jakby mi o 6-7 wstal :-P 8 to minimum szczegolnie w weekendy. Ale on dosc pozno chodzi spac. W ogole moj jasiek byl taki niedobry wczoraj jakby mu ktos pieprzu nasypal do tylka o_O nie wiem czy to od pogody czy od czego.

Julcia
Powodzenia :-D kurcze 40 minut to rzeczywiscie bardzo malo. Ja to musze zawsze wszystko dokladnie poogladac.:-) ahh juz sie nie moge doczekac az bede po i zeszczupleje do 65 kilo :-D bo taki mam niecny plan :-) a wtedy sie wbije w swlje kilku letnie ukochane jeansy nowe ktore czekaja na mnie az schudne bo po to je kupilam wtedy ale sie nie doczekalam :-P

Luska
Sniadanko wciagniete teraz lekkie porzadki i zakupy:-) a ty jakies plany konkretne masz?:-)

Jugoslawa
Ja dzis tez czesc listy zrobilam z mama co kupic na swieta i podzielilysmy co kto kupuje i jakos swoj budzet moze zmieszcze. Hmm ostatnie swietana wspolnym kawalku mieszkania :-) bo mam nadzieje ze koncem kwietnia sie wyniesiemy do siebie juz :-) i na wigilie to ja rodzicow zaprosze :-). Jakie ciasta wybralas?:-) bo ja zrobie babeczki i czekoladowca. Mamuska pewnie swoje rogaliki i wafla.

A wlasnie macie jakis fajny sprawdzony przepis na babeczki?:-)

Limonka
Od 5:O wow :-D podziwiam:-) czemu do bani cykl? Nie wykorzystany ?

Fruzka
Mozesz na mnie sie wyzyc a ja na tobie co :-P;-) tez mam dziwny dzien ... no ale za duzo mi sie na glowe zwalilo troche... zycze zeby dzien sie uulozyl milo i by tescik ci humor poprawil. Mi testy wychodzily juz 10 dni po owulacji :-) blade ale byly. Znam dziewczyny gdzie wychodzilo 9dpo. Takze &&& trzymam mocno!:-)

Uff auto odebrane i zaplacone... ale serce to mi pekalo normalnie jak wpisywalam ten pin w terminalu :-X boze dzieki ci za wymyslenie kart kredytowych! Szkoda tylko ze same sie nie splacaja;-)

Milego weekendu !

ja zjadlam dopiero sniadanie porzadki juz zrobione potem farbowanie odrostow itp☺

Jula poszlam za twoim tropem ...pojechalam kupic mlodemu koszule ale na tym się nie skończyło .... obkupilismy sie z mlodym ze hoho i mi dobrze ... a wracając za jechaliśmy do ogrodniczego i już przed domem w donicach mam piękne wrzosy ;-)

Lece odkurzac i robie się na bóstwo :-D

noi ch.......moj men ślepakami strzela test negatywny buuuu szlak!!wsciekla jestem wyc mi sie chce...niby 3 cykl sie staramy ale ja juz teraz zaraz bym chciala

fruzka ja staram sie juz 9 cykl przestalam juz liczyc miesiace leca a ja dalej w ciazy nie jestem wiec teraz jestem na luzie nie mam juz nacisku na dziecko co ma byc to bedzie

Cześć dziewczyny:)
Jak tam humorki?
Ja dzisiaj w domu sama, smutno mi, bo męża nie ma i jutro wróci:(
Jeste dla mnie jednak nadzieja, siostra przyjdzie i babski wieczór sobie zrobimy, ale taki niezdrowy. Chipsy, pizza, jakaś cola i film, ale nie wiem jaki. Może zaproponujecie, jakąś komedie, albo cokolwiek żeby fajnie się oglądało:)

Edzia, 6.43 powiadasz? No to się chyba dzisiaj wyspałaś;p

Julka, jak zakupy? Pochwal sie co zakupiłaś?

Juguś, ja już liste zakupów mam, tylko do sklepu zajść trzeba. A na święta skromnie ze słodkościami, jakaś karpatka może i keks, zawsze się tego wszystkiego narobi a potem po świętach zostaje. Dobrze, ze chociaz kurki w domu mamy, to zadowolone są;p

Limonka, czemu cykl do bani? Działaliście w ostatnim czasie, to może się wstrzeliliście?

Anula, fajna opcja z tymi urodzinami, najważniejsze, żeby dziecko zadowolone było:) A teścik ovu, no no no. Wykorzystajcie na maxa ten weekend:)

Missi, ja wiem jak to boli przy samochodzie, bo jak mi pompa wodna w poprzednim aucie poszła to i głowica do szlifowania musiała iść. W rezultacie mechanik zaśpiewał 1600 zł. Płakać mi się chciało, bo taka wściekła byłam. Dobrze, ze teraz kupiliśmy auto i dziekować Bogu sprawne i jeździ jak talala:D

Fruzka, jeszcze masz kilka dni do terminu @, wiec jeszcze nic nie jest przesadzone. Także wyrzuc ten test i nie mysl o nim. Zrobisz za tydzień i beda dwie krechy jak nic:)

U mnie też właśnie to wszystko się wydłuża. Jak narazie 7 miesiąc, ale 8 cykl, bo w lutym miałam @ 2 razy. Boli mnie jeszcze, ze tym razem znowu się nie udało, bo miałam wielkie nadzieje. Zobaczymy, bo w środe ide zrobić badania hormonów i może tam coś jest nie tak. Nie ma opcji, kiedyś wkońcu musze być w ciąży, a wczoraj wymyśliłam sobie, że jak bede już w takiej zaawansowanej ciązy to zrobie sobie sesje brzuszkową:) tak bardzo mi się to podoba, a fajny prezent dla M by był, bo on lubi takie pamiątki:D

reklama
Dzien dobry

Ja dopiero wrocilam z pracy.Czuje sie do doopy.I chyba walne sie spac.

Anulka nie bylam bo u mnie nie we wszystkich labo chca robic a jak robia to ceny maja z tylka.W przeliczeniu na Polskie musiala bym za bete minimum 120zl dac

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry