Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurcze 40 minut to rzeczywiscie bardzo malo. Ja to musze zawsze wszystko dokladnie poogladac.:-) ahh juz sie nie moge doczekac az bede po i zeszczupleje do 65 kilo
bo taki mam niecny plan :-) a wtedy sie wbije w swlje kilku letnie ukochane jeansy nowe ktore czekaja na mnie az schudne bo po to je kupilam wtedy ale sie nie doczekalam
podziwiam:-) czemu do bani cykl? Nie wykorzystany ?Hello
Anulcia
No niby powinnam miec sr z 12 mies. Ale zasil. Chorobowy mam wyliczony z mniejszej podstawy i taka dniowka wychodzi. A jakby minelo 3 mies miedzy ciazowym a opieka nad chorym dzieckiem to wtedy by mi wyliczyli na nowo ze sredniej dzienna za zasilek chorobowy w ciazy. Siedzialam wczoraj do 23:30 czytalam analizowalam wyplaty od pazdziernika i doszlam do tego. Kiedys studiowalam rachunkowosc i finanse. Dobrze mi szlo ale mnie to nie jaralo wiec zrezygn. I poszlam na pedagogike. Ale co nieco sobie przypomnialam wczoraj. No nic trudno...
Oponny do rajdowki za 2000:Oo szok
Ja ide na winko upije sie bo w tym miesiacu mi to potrzebne ;-) noo kurcze niezle ze ani razu spiny nie mieliscie :-) u mnie w malzenstwie jest syndrom oczyszczania atmosferytzn jak za dlugo jestesmy spokojni to przychodzi taki moment ze nas rozrywa od srodka i wtedy byle *******a i boom a pozniej znow jest ok ;-) no to sie szykuje dzien pelen swietowania :-) super! Uwielbiam jak dziecko tak przezywa i taka radosc z niego promieniuje :-) fajny pomysl z ta pizza! No a test owu coraz ladniejszy wiec prosze mi tu korzystac ile wlezie
mlody padnie po wyczerpujacym dniu wiec bedzie czas zapewne ;-)
Edita
Ja bym jaska udusila jakby mi o 6-7 wstal8 to minimum szczegolnie w weekendy. Ale on dosc pozno chodzi spac. W ogole moj jasiek byl taki niedobry wczoraj jakby mu ktos pieprzu nasypal do tylka
nie wiem czy to od pogody czy od czego.
Julcia
Powodzeniakurcze 40 minut to rzeczywiscie bardzo malo. Ja to musze zawsze wszystko dokladnie poogladac.:-) ahh juz sie nie moge doczekac az bede po i zeszczupleje do 65 kilo
bo taki mam niecny plan :-) a wtedy sie wbije w swlje kilku letnie ukochane jeansy nowe ktore czekaja na mnie az schudne bo po to je kupilam wtedy ale sie nie doczekalam
Luska
Sniadanko wciagniete teraz lekkie porzadki i zakupy:-) a ty jakies plany konkretne masz?:-)
Jugoslawa
Ja dzis tez czesc listy zrobilam z mama co kupic na swieta i podzielilysmy co kto kupuje i jakos swoj budzet moze zmieszcze. Hmm ostatnie swietana wspolnym kawalku mieszkania :-) bo mam nadzieje ze koncem kwietnia sie wyniesiemy do siebie juz :-) i na wigilie to ja rodzicow zaprosze :-). Jakie ciasta wybralas?:-) bo ja zrobie babeczki i czekoladowca. Mamuska pewnie swoje rogaliki i wafla.
A wlasnie macie jakis fajny sprawdzony przepis na babeczki?:-)
Limonka
Od 5:O wowpodziwiam:-) czemu do bani cykl? Nie wykorzystany ?
Fruzka
Mozesz na mnie sie wyzyc a ja na tobie co;-) tez mam dziwny dzien ... no ale za duzo mi sie na glowe zwalilo troche... zycze zeby dzien sie uulozyl milo i by tescik ci humor poprawil. Mi testy wychodzily juz 10 dni po owulacji :-) blade ale byly. Znam dziewczyny gdzie wychodzilo 9dpo. Takze &&& trzymam mocno!:-)
Uff auto odebrane i zaplacone... ale serce to mi pekalo normalnie jak wpisywalam ten pin w terminalu :-X boze dzieki ci za wymyslenie kart kredytowych! Szkoda tylko ze same sie nie splacaja;-)
Milego weekendu !