• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jula udanych zakupów ....

Jugoslawa widzę ze przygotowania pełną parą ;-)

A my dzisiaj mamy urodziny mlodego tzn ma w środę ale dzisiaj organizujemy ;-) dzieciaki beda robily pizze i inne gadżety ...takie mamy fajnie miejsce na naszej wsi .... będzie duzoo dzieci ;-) zapowiada się fajna zabawa ;-) mlody podjarany ....i spal dzisiaj sam a my poszalelismy hyhy .... z poranna powtorka ;-) produkcja w toku hehe ....

Dobra zbieramy się do centrum handlowego jakas koszule musze mlodemu zapodac bo wyrósł ze swojej grr ....

reklama
Julka - toz to raaaaj! Na taki luksus to mnie tylko w lumpexie stac :D
Edita - kiedy Jas obudzi Cie tak wczesniej, pomysl sobie, ze ja mam zawsze gorzej, my juz od 5.00 na nogach :D
Jugoslawa - jak juz wymyslisz Jakies ciasta to podziel sie pomyslem prosze :***
ja jak na razie planuje tradycyjnie sernik ;)

U mnie kolejny cykl do bani, nawet ksiezyc powiedzial : papa... Wydaje mi sie, ze juz po owu.

Jak tylko mlody sie obudzi idziemy do lasu na spacer. :)
Skad te myśli kochana ? Nigdy nic nie wiadomo ;-) chyba ktos tu chce lanie porządne :-D

Wiem wiem zasmiecam ....ale właśnie sobie zapodalam test ovu i całkiem obiecująco wyszedł .... mimo kiepskiego swiatla zapodaje ..
Na zywo wyraźniej widac wiec przepowiadam ovu w ten weekend ;-)... uploadfromtaptalk1427534395110.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427534395110.jpg
    uploadfromtaptalk1427534395110.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 53
Anula, przy 8 czy tam juz 9 podejsciu staje sie to norma;) musze sobie tez te testy kupic, chociaz gdzies zobacze dwie kreski :-D
Swietne pomysl na urodziny, dzieciaki beda na pewno zachwycone:) udanych zakupow i urodzin:)
A ja ci powiem ze ja to juz stracilam sile jak to kurcze z 30 cykl .... jak nie lepiej juz nie licze ....

Dobra zbieramy się

reklama
hej temat dentysta omijam bo mam fobie.boje się okrutnie mdleje placze itp buuu.moj R kupil mi test chcial zebym z rana zrobila ale nie chce.boje sie rozczarowania.Ascha ile przed@ robilas test?bo szukam i znalesc nie moge.syn zalal mi klawiature i ledwo dziala kur....a co do komuni moj standardowo dostanie rower nie chce zadnych plejakow ani nic....ale pewnie familia nie poslucha:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry