• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Aschle a ja już się ciesze po cichutku ...

Miss a to nie jest tak ze masz podstawe normalnie platna 100% ? Bo przecież sprzedaży nie masz .... a to gnidy ... a z autem lipa .... mechanik droga sprawa .... grr

Lux ozesz ...my wczoraj tez poszalelismy i nawet nie wiem kiedy zasnelam ....

Jula ide z Tobą na ta wyprzedaż .... ;-)
Bo moj mezu właśnie kupuje opony do rajdowki za 2000zl ....

Madziolina oszz oby się im udalo ;-) taki mieliby prezencij króliczkowy ;-) melduj ....

Karola a ja nie skromnie powiem ze ja w sumie to ciągle mogę wciąż ;-)

Edzia too wesolo masz ....

Aschle a ja to się panicznie boje sadysty .... na samą myśl mam gesia skórkę brr .... a na ta bete poszlas ?

Kumpele wpadly posiedzialy i pojechaly ...

Na winko zapraszam kobietki ?

reklama
Jugoslawa no troche przeraza mnie ten dzien...

Jestem taka spiaca... zaraz ide spac!

Madziolina &&& za kolezanke;-)

Anula to niezly wydatek;-)
Jak ploteczki z kolezankami sie udaly?
Chetnie bym wypila z toba ale kurcze zasypiam i czekam az skonczy sie serial i uciekam nymy

Milych snow dziewczyny:*

Heh, hej;)

Jugosława
Ja też wczoraj padlam jak mucha:) wyspalas sie?;)

Karola
Hehe, tylko mnie zaskoczył z tym śpiewaniem bo z m-c tego nie slyszal a nigdy nie śpiewał;) chyba tylko przedwczoraj siostra sobie z glupot podspiewywala..:)

Anula
No wesoło;) rechotalam jak żaba:)
To widzę że nocne szaleństwo z mężem-tak trzymać:)
ja z moim sie kloce ale zwykle o *******y:)

Julka
To powodzenia na zakupach!;)

Ja z Mlodym farbkami pociskam;) cały do przebrania:) za to spal "aż" do 6.43:)

Dzien dobry ja juz w drodze na zakupy do firmy, troche zdenerwowana bo mam 40min by wybrac 60 szt rzeczy!

Madziolina czekam na wiesci o twojej kolezance!

Edita to sobie pospal;-) moja tez tak wstala

Dzień dobry,

edita: chyba się wyspałam, a ty? Na razie mam dużo energii ;) A co będzie później zobaczymy :D

luska: ja dzisiaj zjadłam śniadanie dosyć wcześnie jak na sobotę i na mnie w weekend, bo przed 8 :)

julia: to niezłe wyzwanie, żeby przez 40 minut wybrać tyle ubrań ;D Mam nadzieję, że znajdziesz wszystko :) I koniecznie się pochwal :D

Ja dzisiaj wybieram ciasta jakie zrobię na święta. Zrobię listę składników i wszystko wcześniej kupię, żeby nie stać w świątecznych kolejkach tygodniu. W zeszłym roku mieliśmy mazurkowy zawrót głowy, więc w tym roku mazurków nie robię. Do dzisiaj pamiętam smak kajmaku w różnym wydaniu. Tak więc na te święta będzie mniej klasycznie :)

Udanego dnia.

reklama
Julka - toz to raaaaj! Na taki luksus to mnie tylko w lumpexie stac :D
Edita - kiedy Jas obudzi Cie tak wczesniej, pomysl sobie, ze ja mam zawsze gorzej, my juz od 5.00 na nogach :D
Jugoslawa - jak juz wymyslisz Jakies ciasta to podziel sie pomyslem prosze :***
ja jak na razie planuje tradycyjnie sernik ;)

U mnie kolejny cykl do bani, nawet ksiezyc powiedzial : papa... Wydaje mi sie, ze juz po owu.

Jak tylko mlody sie obudzi idziemy do lasu na spacer. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry