• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Edita
Ja lubie na ostro i z gadzetami :-D

Wezcie ja tu nie moge czytac bo ja poszcze od pazdziernika :O:-P zero orgazmow , sexu nic abuuu

Aschle
Super!!:-D teraz kciuki trzymam za clexane i refundacje i innych lekow. Bedziesz leciec do gina swojego tego co ci tam badali wszystko?:-) ale super :-)

Lux
:-D
A co do naprawy to no comment :-\

Edita
Kurcze chyba sasiadke mam kadrowa musze do niej isc zapytac.hmm
Dzieki za dobre checi :-)

Missi, od października??? no ja bym oszalała, mój ostatnio stweirdził, że do nimfomanki mi nie daleko;p stwierdziłam ze to jednak był komplement;p

Edzia,
A moje dziecko (wiek w stopce) właśnie śpiewa Weekend: Ona tu jest i tańczy dla mnie
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
syn mojej koleżanki ma dwa lata i śpiewa Ruda tańczy jak szalona, z tym że jego mama jest ruda;p

Miss kochana ja bylam w ciazy z Mela to tez abstynecja byla do porodu:/

Ogarne jakis serial i ide spac bo na 10.40 mam wyprzedaz wiec kolo 10 musze juz wyjechac

lux: ja to też lubię takie akcje, kiedy jestem niezbyt przytomna :D I mam frajdę jak się rano zastaanawiam czy coś było czy nie :D Udanej zabawy ;D

aschlee: kreseczki bardzo ładne :) Przepędzimy @ i nie przyjdzie!

julia: ale sobota cię zakupowa czeka :D Owocnych łowów ;D

karola: ja kiedyś też się poryczałam na tej reklamie :|

missiiss: oj dużo za autko :/ Szkoda :| A jeszcze te obcięcia w pracy :/

Ja chyba położę się dzisiaj wcześniej. Od rana jestem półprzytomna, więc poczytam i pójdę spać.

Kolorowych snów ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry