Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny
Jak tam humorki?
Ja dzisiaj w domu sama, smutno mi, bo męża nie ma i jutro wróci
Jeste dla mnie jednak nadzieja, siostra przyjdzie i babski wieczór sobie zrobimy, ale taki niezdrowy. Chipsy, pizza, jakaś cola i film, ale nie wiem jaki. Może zaproponujecie, jakąś komedie, albo cokolwiek żeby fajnie się oglądało
Edzia, 6.43 powiadasz? No to się chyba dzisiaj wyspałaś;p
Julka, jak zakupy? Pochwal sie co zakupiłaś?
Juguś, ja już liste zakupów mam, tylko do sklepu zajść trzeba. A na święta skromnie ze słodkościami, jakaś karpatka może i keks, zawsze się tego wszystkiego narobi a potem po świętach zostaje. Dobrze, ze chociaz kurki w domu mamy, to zadowolone są;p
Limonka, czemu cykl do bani? Działaliście w ostatnim czasie, to może się wstrzeliliście?
Anula, fajna opcja z tymi urodzinami, najważniejsze, żeby dziecko zadowolone byłoA teścik ovu, no no no. Wykorzystajcie na maxa ten weekend
Missi, ja wiem jak to boli przy samochodzie, bo jak mi pompa wodna w poprzednim aucie poszła to i głowica do szlifowania musiała iść. W rezultacie mechanik zaśpiewał 1600 zł. Płakać mi się chciało, bo taka wściekła byłam. Dobrze, ze teraz kupiliśmy auto i dziekować Bogu sprawne i jeździ jak talala![]()
Fruzka, jeszcze masz kilka dni do terminu @, wiec jeszcze nic nie jest przesadzone. Także wyrzuc ten test i nie mysl o nim. Zrobisz za tydzień i beda dwie krechy jak nic![]()
U mnie też właśnie to wszystko się wydłuża. Jak narazie 7 miesiąc, ale 8 cykl, bo w lutym miałam @ 2 razy. Boli mnie jeszcze, ze tym razem znowu się nie udało, bo miałam wielkie nadzieje. Zobaczymy, bo w środe ide zrobić badania hormonów i może tam coś jest nie tak. Nie ma opcji, kiedyś wkońcu musze być w ciąży, a wczoraj wymyśliłam sobie, że jak bede już w takiej zaawansowanej ciązy to zrobie sobie sesje brzuszkowątak bardzo mi się to podoba, a fajny prezent dla M by był, bo on lubi takie pamiątki
![]()