• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie dziewczynki:)

Witaj, nusiaM, napisz coś o sobie:)

Anula, teścik przepiękny, dziś to będziecie szaleć;p Obyś takie krechy na ciążowym za dwa tygodnie ujrzała:)

Madzia, u ciebie to się pysznie zapowiada:) Ja dziś tradycyjnie. Kotleciki, ziemniaczki, mizeria i rosołek:)

Edzia, nic tylko pozazdrościć, że niewiele przytyłaś:) Ja boje się, że kiedyś w ciąży dużo przytyje, bo niestety, ale mam takie tendencje;/

Julcia, ty wypocznij po pracowitym tygodniu:)

A u mnie ładna pogoda, chociaż nie mówie tego głośno, bo coś zaczyna wiać i żeby jakiegoś deszczcu nie przywiało;/ Humor dzisiaj znacznie lepszy, a i motywacja na nowy cykl się pojawiła. @ coraz bardziej skąpa, przynajmniej wieczorem musze M wykorzystać, bo mnie już nosi po tygodniowym poście;p

reklama
Missis
Dobre, nic nie przytyc w ciąży:) niezła jesteś:) ja myślę że w drugiej zamknę się max do 66-67, bo wątpię, że stanue ba 12kg jak ostatnio. . Czlowiek starszy to i różnie bywa, hehe:)

Anula
Właśnie tak widzę jak patrzę na Twój test ovu:) i jeszcze zaśpiewam- Będzie sie działo, bedzie zabawa; )

Karola
Dobrze ze humor lepszy:) moj post pomalpowy tez w piatek sie skończył;)
A co do tycia w ciąży to przytalam tak akurat, bo są takie co tyją mniej:) a w ciąży różnie bywa-moze mimo tendencji przytyjesz bardzo malutko:)

Ja wlasnoe mam tendencje do tycia. I jak np katorgami schudne to szybko mi wraca. Musze sie bardzo pilnowac. Ale w ciazy zawsze jest super. 3 ciaza i zawsze mnie odrzuca od slodkiego i ciagnie do zdrowego jedzenia wiec to dlatego tak mysle. Moje dziecko jest madrzejsze od matki :-D:-P

Kropi i przestaje i tak w kolko ... ide to pranie rozwiesic moze cos przewiieje na tym dworze

Miss a ja w ciąży na plusie 30 haha a brzuch mialam jakbym 3 szt nosiła .... ale jak wyszlam ze szpitala to juz tylko 10 zostalo do zrzucenia ;-)
Juz się nie mogę doczekać kiedy urodzisz ;-)

Karola chcialabym taki krechy na ciaZowym byłby to moj prezent urodzinowy ;-)

Wiecie .. dzisiaj właśnie zapodalam ostatni test ovu ... jest dziś jak ta lala ... mega wyraźnie ...lepiej niż wczoraj .... aplikacja wylicAjaca @ tez mi mówi ze dzisiaj ovu ...

Co wy na to ?
Zobacz załącznik 678412

Piękny test pozazdrościć oczywiście w pozytywnym znaczeniu:-) też robie testy ovu i nie wychodzą mi tak ładnie:-(
trzymam kciuki i oby ciążowy pokazał to samo co ten ovu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry