Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edita tak ale za duzo do niej juz fajnych ciuszkow niebylo...dostala pare sukienek i 2 pary trampek;-)
Jezuuuu za 2 godziny do pracy:-(
Kobietki a wy odczuwacie ovu w sensie ból albo co?
Mnie prawy jajnik tak nawala ze kur..... az siedzieć nie moge .....
Poczekam jeszcze trochę jak nic się w temacie nie zmieni w najbliższym czasie to do gina się wybioręTo też fajniezawsze to prezent
![]()
Współczuję tych 6nocek pod rząd. . I w ogóle nocek
Nusia
To bardzo szybko zachodziłaśmoże to ten zastrzyk a może tak po prostu wyszło. .
teraz może się uda
Ja z pierwszym nawet nie wiem kiedy zaskoczyłam, a teraz jak wznowie dzialania w maju to bedzie 7 cykl.. tak to już jest...
Kompletnie nic nie odczuwałam gdyby nie śluz to bym nie wiedziała że mam ovulke teraz to już nawet śluzu nie mam:-(Kobietki a wy odczuwacie ovu w sensie ból albo co?
Mnie prawy jajnik tak nawala ze kur..... az siedzieć nie moge .....
Noo dobrze to kochana ujelas .... napiernicza .... a ty zapidajesz 1 saszetke? Bo ja tam 2 ....rano i wieczorem ;-)Anula mnie troche napierniczal po Inofenie;-) dobry znak u ciebie;-)
Mnie boli jak na@ ale delikatniej, tak przez dwa trzy dni i czasami jajniki "czuję"![]()
Dobrze, znaczy, że pracują![]()
Mogę iść za Ciebie;-)Edita tak ale za duzo do niej juz fajnych ciuszkow niebylo...dostala pare sukienek i 2 pary trampek;-)
Jezuuuu za 2 godziny do pracy:-(