• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Nusia
Czuję ovu, śluz leci jak z kranu a @ przychodzi:) nie wiem po co ludzie tak się zabezpieczają skoro bez zabezpieczeń też dzieci nie chcą sie robić:) ;) :)
Tak wiem.. ironia losu:)

Czesc Dziewczyny:)
Jugoslawa- spacer udal sie w miare, gdyby nie fakt, ze sie zgubilam:zawstydzona/y: Ale wstyd, mieszkam tutaj 2 lata! Kiedy Bog rozdawal orientacje w terenie chyba nie dotarlam na czas, bo zabladzilam ;) Wracajac co ciast, natchnelas mnie, chodzi Ci o ten sernik? Sernik brownie z wiśniami ~ My little cup - kuchnia, lifestyle kiedys robilam go bardzo czesto, przypomnialas mi o nim, najlepsze ciasto jakie jadlam!:tak:

Miss- cykl do bani, bo mijalismy sie, raz ja wyjezdzalam, raz K., zero objawow owulacji i strasznie duzo chorowalam. A jak u Ciebie? Jak sie czujecie z dzidziusiem? :blink:

Fruzka - jescze troche czasu zostalo do @, wiec glowa do gory, trzymam kciuki.;-)

Karola nic nie pisze, pewnie mezem nie moze sie nacieszyc :-D

Nusia - hej, hej :) powodzenia w staraniach. 4 dziecko, wow. Tez zawsze marzylam o 4. Teraz majac Jednego malego adhd max 3. Mam nadzieje, ze kolejne dziecko jest przeciwienstwem pierwszego, inaczej czeka mnie psychiatryk.:rofl2:

Jazza, gdzies Ty, gdzie? :blink:

Migduch - jak sie udaly urodziny? I jak sie czujesz?

Aschlee - na poczatku ciazy tez wcinalam parowki, hehe, potem o kazdej porze dnia i nocy mialam ochote na salatke jarzynowa. Potrafilam isc ok. 22 po produkty, czekac az sie wszystko ugotuje i okolo polnocy delektowac sie moja ukochana salatka :-D , bo te gotowe to juz nie to samo :rofl2:
Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! Wszystkie tutaj trzymamy za Ciebie kciuki.

Edita - tez przytylam w ciazy 12-13 kg, do 7 mca waga rosla bardzo powoli, pierwszy raz w zyciu uslyszalam, ze powinnam w koncu przytyc (od Gina), mialam piekna cere, wlosy zwiekszyly objetosc, w ogole sie nie przetluszczaly, niestety wszystko co dobre szybko sie konczy.:-(

Anula - piekny tescik! Kciukasy zacisniete! U mnie tez praca wre, przytychalam juz do domu 50 litrow ziemi, oczywiscie partiami,:-D moje "malenstwa" zaczely kielkowac. Obiecalam K, ze to juz ostatnia doniczka i twierdzi, ze dosc podejrzanie wygladaja te moje kwiatki:-D

Julka - spokojnej nocki!

Nusia lubisz nocki?podziwiam...

Ja dzis autem pojechalam bo padalo strasznie u mnie:/

Aschlee kochana kiedy testujesz?;-)

Limonka zgubic kazdy sie moze;-) dobrze ze droge odnalazlas;-)

Jula współczuję naprawdę ....
U nas tez leje grr ....

Mlody jeszcze tosty serwuje ....byleby nie isc spac ..... grr ....ide się ogarnąć i biorę się do pracy nad potomkiem ;-)

A moja coreczka kladac sie spac narzekala na brzuszek i jak bylam w drodze do pracy M dzwonil bo spali u tesciowej ze zwymiotowala...:-( nawet wlosy miala brudne:-( mam nadzisje ze lepiej jej

Hej:)

Ale durna pogoda, normalnie chęci człowiek traci do wszystkiego...
Kolejny tydzień się zaczął, ale tylko 4 dni do pracy:) Niestety znowu zasuwać musze na drugie zmiany. Ten czas leci jak szalony.
Co tam u Was słychać dziewczyny po weekendzie?
Bo u mnie to tak na spokojnie:)

reklama
hej laski!! Julia jak córcia ? u mnie niedziela upłyneła na ciaglym bzykankuuuuuu :-) ciągle bylo mało,az R zaspał do pracy bo ciagle go budzilam hihihi. ja owu nie czuje mnie praktycznie caly czas jajnik kluje,a cycki tylko w okres nie bola a tak 3 tyg sa napuchniete i daja do wiwatu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry