• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dzień dobry. Co u Was słuchać? Jakieś testy w najbliższym czasie?
U mnie noc minęła spokojnie, napawa mnie to dużym optymizmem. Mam nadzieje ze juz lek w całości sie wyplukal i to koniec efektu odstawienia.
Idę dzisiaj do dentysty i nie musicie mi współczuć, przypominam że ja lubię ;) zrobić przegląd, wyczyścić i ew. Zafluorowac.
Ładna pogoda dzisiaj, może i ten dzień będzie przyjemny.

reklama
dzien dobry, ja juz po sniadanku, Tomek spi a ja musze kuchnie ogarnac, na obiad mam hamburgery, bo zostaly mi mielone
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Dzień dobry. Co u Was słuchać? Jakieś testy w najbliższym czasie?
U mnie noc minęła spokojnie, napawa mnie to dużym optymizmem. Mam nadzieje ze juz lek w całości sie wyplukal i to koniec efektu odstawienia.
Idę dzisiaj do dentysty i nie musicie mi współczuć, przypominam że ja lubię ;) zrobić przegląd, wyczyścić i ew. Zafluorowac.
Ładna pogoda dzisiaj, może i ten dzień będzie przyjemny.

normalnie sado maso :-p

Hej :)

Misia, u mnie sie zapowiadało testowanko, ale raczej nie ma na co liczyc bo temp. spadła, także na dniach spodziewam się @. Myśle nad zmianą lekarza ale to się jeszcze zobaczy.

Karola- tulam, może @ nie przyjdzie
Lux- oj zjadła bym hamburgera
Cześć Cytrynowa ☺.
Mój mąż postanowił się ze mną odchudzać. Chce to będzie miał odchudzanie. Dziś warzywa,warzywa i jeszcze raz warzywa, a dla niego jeszcze kefir i kurczak bo by mi chlopina padła. ;)

reklama
Fruzka - hehe dawaj zrobię i Twoje. Mam nadzieje ze dziury nie będzie żadnej. .. w końcu od iluś tam lat nie było. Właśnie sobie przypomniałam ze ostatnio miałam dziurę w liceum, to już baaardzo dawno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry