• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Cytrynowa oj ja uwielbiam ciasta drozdzowe i drozdzowki;-)

Misia oj przepraszam kochana, wiem, ze na diecie jestes;-)

Moniusia kosciol katolicki jest 100 lat za sredniowieczem i nie wiem kiedy sie to zmieni i czy w ogole.. ine koscioly ida z duchem czasu, mozliwosci, a oni stoja w miejscu:no:, zycze Ci tego, abys za rok o tej porze juz tulila maluszka:tak:, a owoce i warzywa to i ja uwielbiam i sobie zapodaje nie bedac na diecie, kocham te witaminki i potrafie sie nimi obchac:-D

Fruzka kochana nie denerwuj sie i walcz z agresorem:tak:

Lux kochana jaki Ty pycha obiadek mialas wczoraj, zjadlabym takie pyzy z sosem:-)

Fruzka i ty tez mialas pycha obiadek.. kapusniak @_@:-D

Aschlee kochana mam nadzieje, ze bole sie nie powtorz, odpoczywaj, a Fasolinek przecudny, ciesze sie, ze jestes szczesliwa:tak:

Lux Fruzka ja uwielbiam kiszone rzeczy, ogorki, kapuste i inne hehe, a pasztety tez lubie i kupne i pieke tez, ale na swieta zazwyczaj:tak:

Ja w pracy, werwe mam taka, ze hej hehe. kawka wypita, drugie sniadanko obchniete, teraz za prace:-). Hhe teraz mam werwe a wieczorem znowu padne jak zabita;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Dzięki. Musze przemyśleć. Ja nawet nie wiem ile mój cykl trwa. Tyle czasu miałam @ z odstawienia. Ale pamiętam ze zawsze przychodził w niewłaściwym momencie, wyjazd lub wesele.
Lux a po ilu dniach miałaś ovu i jaki masz cykl? Sorry ze tak wypytuje ale chcę się przygotować. Nie sądzę że coś będzie z tego ale może coś zaobserwuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry