• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej:-)

Ja po wizycie i narazie przerwa w staraniach. Popołudniu napiszę więcej. Misia jak to zrobiłaś ze schudlas 4 kg? Ja też muszę A nie wiem jak się do tego zabrac

Karola. Jako osoba puszysta jestem weteranka wszelkich diet. Na mnie najlepiej działa jak zmieniam śniadanie na posiłek diety cambridge- w moim przypadku to zazwyczaj koktajl. A potem warzywa ew. Kurczak, ryba - pieczone, ciut sera. Oliwa tylko do sałaty a do smażenia taka w spreju dla sportowców. Odstawiam chleb, makaron, ryż , kasze. Ziemniaki jem bo są niskokaloryczne 80-90kcal w 100g ale bez sosów. Jak mi się chce makaronu to shirataki 6,4 kcal w 100g a nie 300. I tak jem jakiś czas. Do tego basenik i siłownia. Schudnę trochę a potem powolutku wraca. Dochodzę do wagi stop i znowu dietuje. Taka karma :)

To nie wygląda to tak najgorzej po za tym ze muszę zrezygnować z białego chlebka A go uwielbiam. U mnie obowiązkowo codziennie olej lniany i muszę pokombinować z czym. Mam prikaz schudnąć 3-4 kg.

Hejka:-)

Lux widze, ze dzieciaczki daja Ci niezle w kosc, nie daj sie kochana ;-)

Moniusia ja tez uwazam, ze metoda kary nie jest dobra, bo agresja rodzi agresje, a dziecko karane jeszcze bardziej sie wtedy broni jak drapieznik (co za porownanie hehe ale taka prawda):tak:

Misia brawo kochana, gratuluje spadku wagi, tak trzymac:tak:

Karola hej kochana:-)

Fruzka trzymam kciuki kochana:tak:

A u nas dzis duszno, maja byc burze, nie ma czym oddychac, dobrze, ze w pracy klima, bo by tu nie szlo wysiedziec:sorry:. Mam ochote na malosolne ogromna, dzis ogorki beda kupione i wstawie duzy sloik wieczorem:-). U mnie wszyscy lubia, wiec sie szybko rezejdzie;-)

Milego dzionka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry